15 Temmuz Gazileri Dernek kurdu

15 Temmuz Gazisi olan M.Ensar Özensel’in kurucu Başkanlığını yaptığı “Sakarya 15 Temmuz Derneği” kurularak resmi çalışmalarına başladı.

15 Temmuz Gazileri Dernek kurdu

15 Temmuz 2016 yılında TSK içine sızmış asker üniformalı teröristlerin yapmak istediği darbe girişiminin 5.yılında Sakaryalı Gaziler Dernek kurdu. 15 Temmuz Gazisi Muhammed Ensar Özensel’in kurucu Başkanlığını yaptığı dernek resmi işlemlerini tamamlamasının ardından ‘Sakarya 15 Temmuz Derneği’ adıyla faaliyetlerine başladı.

Dernek Binasının Erenler Yaşam Merkezi içinde olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Gazi M.Ensar Özensel, “Bizler 15 Temmuz Gazileri olarak kendi öz irademizle aldığımız karar doğrultusunda dernek çatısı altında faaliyetlerimizi yürütmek istedik. Sakarya 15 Temmuz Derneği hayırlı uğurlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi ‘Gaziler yaşayan anıtlardır’ diyerek tüm gazilerimizin kıvanç kaynağı olduğunu ifade etmek istiyorum. Yüksek vatan sevgisi ve aziz millet şuuruyla o kara geceyi asla unutturmayacağız. Tüm Aziz Şehitlerimiz için, vatanımız için Sakarya’mızın her karışında 15 Temmuz Gazilerimiz adına hizmet edip, çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Kısa süre içinde dernek binamızın açılışını yapacağız. Bir kez daha 15 Temmuz hain darbe girişimini lanetliyor, demokrasiye ve vatana sahip çıkarak ataları gibi destan yazan Türk Milletin kahraman her ferdine saygılarımızı sunuyorum. Bizlere bu yolda destek veren herkese teşekkür ederken, Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

YÖNETİM KURULU

Kurucu Başkan Muhammed Ensar Özensel olurken, Başkan Vekili olarak Cevdet Arav görev yapacak. Yönetim Kurulunda ise Nurettin Tulum, Uğur Burak Cebir, Habib Küçükkara, Mustafa Aras ve Hakan Akın yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184