KARTAL SUCUKLARI İLK ŞUBESİNİ AÇTI

Sakarya'nın Meşhur sucuk markalarından Kartal Sucuk ilk şubesini açtı.

KARTAL SUCUKLARI İLK ŞUBESİNİ AÇTI


Sakarya'nın Akyazı İlçesi Çatalköprü Mahallesinde 1983 Yılında kurulan özellikle manda sucuğu üretimi konusunda marka haline gelen Kartal Sucukları ilk şubesi sade bir törenle hizmete açıldı.

Tarihi Tozlu Cami Caddesi üzerinde gerçekleşen Kartal Sucukları ilk şubesinin açılışına Kartal et ve et Mamülleri Yönetim Kurulu başkanı Burhan Kartal, İDDEF (İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu) Sakarya Şube Başkanı Mustafa Yüzücü, İş adamları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesinde davetlilere sucuk ızgara ve sucuklu pide ikramında bulunuldu.

Şubenin açılışı öncesinde açılış duasını İDDEF (İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu) Sakarya Şube Başkanı Mustafa Yüzücü yaptı.
İşletme ile ilgili bilgi veren Kartal et ve et Mamülleri Yönetim Kurulu başkanı Burhan Kartal, biz çok eski bir işletmeyiz. Dededen toruna 3. kuşaktır üretim yapıyoruz. Çatalköprüde kendi çiftlğimizde yetiştirdiğimiz hayvanlardan mamüllerimizi üretiyoruz. Özellilkle manda sucuğu  konusunda marka olmuş bir kuruluşuz. Bu ilk şubemiz. Yakında yeni şubelerimizi de açacağız diye konuştu.

Tozlu cami caddesi üzerinde açılan kartal sucuklarının yeni şubesinde Meşhur manda sucuğunun yanısıra pastırma, salam ve sosis çeşitleri satışı yapılacak.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184