Sakarya EXPO Binlerce Kişiyi Ağırladı

2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonasının heyecanı Sakarya EXPO’da da yaşandı. 4 gün boyunca misafirlerine etkinlikler, çekilişler, sahne gösterileri ve birbirinden sürpriz hediyeler sunan EXPO alanı yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı oldu.

Sakarya EXPO Binlerce Kişiyi Ağırladı

2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonasının heyecanı Sakarya EXPO’da yaşandı. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin hemen yanında bulunan alanda hazırlanan Sakarya EXPO, yarış takvimi boyunca misafirlerine etkinlikler, çekilişler, sahne gösterileri ve birbirinden sürpriz hediyeler sundu. EXPO Sakarya’nın son günü etkinliklerine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Expo Sakarya'nın sonuna geldik. Etkinlikler, çekilişler, stantlar derken çok güzel bir çalışma oldu” diyerek alanı ziyaret eden tüm misafirlere teşekkür etti.

4 gün boyunca sürdü

22-25 Ekim tarihleri arasında 4 gün boyunca süren Sakarya EXPO alanı, şehrin tarihi, kültürel ve sanatsal değerlerini yansıtmasının yanı sıra gün boyu misafirlerine sunduğu çeşitli etkinliklerle yoğun ilgi gördü. İlçe belediyelerinin, geleneksel sanat ustalarının, sponsor firmalarında yer aldığı EXPO alanına en ok ilgiyi gençler ve çocuklar gösterdi. EXPO alanına gelen çocuklar rodeo deneyimi, atölye etkinlikleri ve sahne gösterileriyle hem eğlenip hem öğrenirken gençler ise araç devrilme simülasyonu, uçuş simülatörü ve geleneksel el sanatları gibi deneyimlerde bulundu. 2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası etkinlikleri kapsamında Expo Sakarya'da ayrıca, Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarında ve Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde 30 şanslıya bisiklet hediye edildi.

EXPO alanına tam not

EXPO alanına girişlerde ise maske denetimi yapılırken ziyaret eden herkesin ateş ölçümü yapıldı. Büyükşehir sağlık ekibi de gün boyu olası acil durumlarda hızlı müdahale edebilmeleri için alanda nöbet tuttu. Binlerce Sakaryalının yanı sıra şampiyona için şehre gelen vatandaşlar da EXPO alanını beğenerek gezdiğini dile getirdi. Yerli ve yabancıların ilgi odağı olan Sakarya EXPO, misafirlerden tam not aldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184