Ak Gençlik Cumhur İttifakı Adayı Babaoğlu’nun Yanında

AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları yönetimi ve üyeleriyle buluşan Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Adayı Turgut Babaoğlu, “Ayrı gayrımız yok. Cumhur İttifakı olarak, biriz ve beraberiz.

Ak Gençlik Cumhur İttifakı Adayı Babaoğlu’nun Yanında

Cumhur İttifakı olarak, biriz ve beraberiz. İnşallah önümüzdeki dönem hep beraber Hendek’imizi her alanda geliştirmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hendek Gençlik Kolları tarafından, Zeki Cömert Parkında düzenlenen toplantıya Başkan Babaoğlu ile beraber, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahim Baş ve AK Partili gençler katıldı.

“Geleceği Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”

AK Partili gençlere seslenen Başkan Babaoğlu, “AK Parti İlçe Teşkilatımız ile güzel bir sinerji yakaladık. Cumhur İttifakı olarak, AK Parti ve MHP teşkilatlarımız ile uyum ve işbirliği halindeyiz. Ülkü Ocaklarımız da burada. Ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla çalışıyoruz. Hedef; Güçlü bir Hendek içindir. Bunun yolu da Cumhur İttifakının zaferinden geçiyor. Hendek’imizi makam ve kişisel ikbal peşinde, oraya buraya savrulanlara, belli grupların eline teslim etmeyeceğiz. Ülkücü Gençlik gibi AK Gençlik’te hamdolsun yanımızda. İnanıyorum ki, gençlerimizin tamamı bu zafer yolunu bizimle beraber yürüyor. İlçemizin geleceğini hep beraber inşa edeceğiz. Aklınızı çelmek isteyenler çıkarsa, itibar etmeyin. Cumhurun iradesi burada ve bizimledir” dedi.

Öz: “Kazanan Hendek Halkı Olacak”

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz ise, “AK Parti olarak; ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, tüm teşkilat unsurlarımız ile Cumhur İttifakı liderlerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin ortak iradeleri doğrultusunda; inançla, azimle, kararlı bir şekilde 31 Mart’a hazırlanıyoruz. Adayımız Turgut Babaoğlu’nun yanındayız. Allah’ın izniyle, milletimizin teveccüh ve desteğiyle Cumhur İttifakımız, Hendek’te, Sakarya’da ve Türkiye genelinde zafere ulaşacak. Bundan zerre şüphemiz yok. İnançla, azimle, kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhur İttifakının zaferi, AK Parti ve MHP’nin zaferidir. Kazanan Hendek halkı olacaktır” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184