AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programında bir araya geldi.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı, Teşkilat binasında gerçekleşen törenle Bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Ak Parti Sakarya Milletvekili ve aynı zamanda Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal ,Ak Parti Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Partililer katıldı.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu kısa bir selamlama konuşmasının ardından Partililerin Bayramını kutlayarak sözü Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’a verdi. Kılıç selamlama konuşmasının ardından Ülke gündemi hakkında değerlendirmeler yaparak 15 Temmuz süreci hakkında bilgiler verdi.

Süreç %100 doğru gidiyor kanaatinde değilim

15 Temmuz sonrası Milletin tarih yazdığını ve birilerinin de tarih olduğunu dile getiren Kılıç, Ülkede devam eden gözaltı ve mahkeme süreçlerinin sulandırılmak istendiğini dile getirdi. Konunun tek başına hareket edilecek veya tek başına yürütülecek bir konu olmadığını dile getiren Kılıç, sürecin %100 doğru gidiyor kanaatinde değilim, özellikle Kamuda yer alan Memurlar ile ilgili ufakta olsa problemler olduğu söz konusu diye konuştu.

Sürecin aynı ciddiyetle devam edeceğini dile getiren Kılıç, sürecin yanlış anlaşılmaması ve kullanılmaması gerektiğine vurgu yaparak, yüzlerce şikâyet geliyor. Adamın kiracısı kirayı ödememiş ona kızıyor gidiyor bu “Fetocu” diye şikâyet ediyor, diğerileri başkalarını şikâyet ediyor böyle de bir süreç var. Bu olanlara daha fazla meydan vermeden, yanlışlıkları da engellemek kaydıyla gerçekten birilerinin bir hakkı varsa, bir mağduriyeti varsa bunları da Siyasi iradenin görmesi lazım. Yani sıradan nedenlerle bunların görevden alınma veya bir ihraç nedeni olarak görülmemesi ve ilgilenilmesi lazım diye konuştu.

Bu süreci de sağduyu ile birbirimize destek vererek, iyi değerlendirerek inşallah atlatacağız diyen Kılıç, Bayram günü de olsa Teşkilat binasına gelen Partililere teşekkür ederek tüm Partililerin Bayramını kutlayarak sözü Ak Parti Sakarya Milletvekili Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’e verdi.

Çelik, Partililerin Bayramını kutlayarak başladığı selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Süreç yanlışları ve doğruları ortaya çıkartıyor

Ülkemizde Ekonomik, Sosyal ve Kültürel alanlarda yaşadığımız birçok olay oldu diyen Çelik, 15 Temmuz bunların en önemlisi. 15 Temmuz sürecine baktığımızda kucaklaşma ve iyilikler arttı. Bizlere düşen bundan sonraki süreçte de arttırarak devam ettirmek, sevgi hanesini büyütmek, iyiliğe davet etmektir. Yani bu süreç bizlere doğruları ve yanlışları görmemize de yardım ediyor diye konuştu.

Bu süreç aynı ciddiyeti ile sürdürüldüğünde daha iyi kalkınmış bir Ülke olarak bu sürecin altından kalkmış olacağız. Ülkemize verdiğiniz katkı cesaret için, güç için, güveniniz için, özelikle bu süreçte gösterdiğiniz kahramanlık ve Ülkemize sahip çıktığınız için hepinize ayrı ayrı saygıyla teşekkür ediyor, Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum diye konuştu.

İrfan Püsküllüden müjde

Konuşmaların ardından dilek ve temennilere geçilen toplantıda, eski Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan Hasta nakilleri konusunda mağdur olduklarını dile getirerek Hasta nakli için araç konusunda sıkıntı yaşıyoruz diyerek konu ile ilgili destek talebine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü söz alarak, Hasta nakilleri konusunda artık sıkıntı yaşanmayacağını, Belediye olarak Hasta Nakli aracının hazır olduğunu plaka işlemlerinin ardından hizmet vereceğinin müjdesini verdi.

Araç konusunun halledildiğini fakat özel bir isteği olduğunu dile getiren Püsküllü, ayağı alçıda olan fakat Belediyenin aracı beni götürsün değil, biz istiyoruz ki hizmeti gerçek anlamda ihtiyacı olana verelim. Aracımızın işlemleri bitti, plakasını alacağız ve göreve başlayacak diye konuştu.





Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184