Ak Parti ve CHP İttifakı Mı Doğuyor?

Ak Parti Yöneticisi ve Meclis Üyesinin CHP ziyareti akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Ak Parti ve CHP İttifakı Mı Doğuyor?

Ak Partili isimlerin CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’ı ziyaret etmesi Siyasi kulislerde yeni bir ittifak mı kuruluyor sorularını getirirken, ziyarette İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın bulunmaması soru işaretleri oluşturdu.

İttifak mı doğuyor?

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası Siyasi kulislerde Hendek’te Ak Parti ile CHP arasında ittifak mı doğuyor soruları sorulurken, ziyarette İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın bulunmaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. CHP tarafından yapılan ziyaretin nezaket ziyareti olduğu belirtilirken, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı sosyal medya sayfalarından ise yapılan ziyaretin paylaşılmaması dikkatlerden kaçmadı.

İlçemizin sorunları üzerine sohbet

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Hendek Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi Sayın Selim Gençler ve Belediye Meclis üyesi Sayın Şamil Kabasakal İlçe Başkanlığımıza nezaket ziyaretinde bulundular. Sayın Gençler ve Kabasakal ile İlçemiz sorunları üzerine verimli bir sohbet yaptık. İlçe Başkanlığımıza yapmış oldukları ziyaretler için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yapılan ziyaretin ardından Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatından herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ve Hendek İlçe Teşkilatı sosyal medya hesaplarında da ziyarete yer verilip verilmeyeceği merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184