Ayrımcılık ve Şiddet Hakkında Bilgilendirme Yaptılar

CHP Hendek İlçe Başkanlığı olarak bu yıl Hukuksal ve Psikolojik olarak Kadın sorunları ve yaptırımları içerikli bir panel düzendi.

Ayrımcılık ve Şiddet Hakkında Bilgilendirme Yaptılar

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde özgürlük ve eşitlik için mücadele ederken kaybettiğimiz kadınları anıyoruz.

Kadınlar ev içinde, çalışma yaşamında, hayatın her alanında maruz bırakıldığı zorluklar ve eşitsizliklere karşı her 8 Mart’ta sorunlarını dile getiriyorlar.

CHP İlçe Başkanlığı olarak bu yıl Hukuksal ve Psikolojik olarak Kadın sorunları ve yaptırımları içerikli bir panel düzendi.

Katılımın yoğun olduğu panel’de PM üyesi Ayça Taşkent Aile destek sigortası hakkında bilgilendirme yaparken;

Yönetim kurulu üyelerimiz Avukat Sayın Setenay Halis ve Avukat Sayın Özlem Zengin 6284 sayılı yasa hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Soru cevap şeklinde devam eden programda Psikologlar  Beyzanur Berber ve  Şeyda Yılmaz’da kadına yönelik her türlü ayrımcılık ve şiddet hakkında bilgilendirme yaptılar.

Kadınlarımızın; ev işlerinde, çalışma hayatında, kısaca hayatın her alanında karşı karşıya kaldığı eşitsizlik ve zorluklara karşı daha güçlü ve özgür olduklarını ifade ettikleri bu özel gün çok anlamlıdır.

Bu anlamda hayatımızın her alanını düzenleyen, sorun çözücü ve barışsever kadınlarımızın bu özel günlerini kutluyor, saygılar sunuyorum.

Nihat Bayraktar

CHP Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184