Ayvaz Dikmenlilerle Buluştu

Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz, Dikmen Mahallesini ziyaret etti.

Ayvaz Dikmenlilerle Buluştu

Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz beraberinde Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 İli etkileyen depremlerde hayatını kaybeden Vatandaşlar için Dikmen Mahallesinde düzenlenen mevlid programına katıldı.

Dikmen seninle

Mevlid programı öncesinde 10 yıldır Muhtar olarak hizmet verdiği Dikmen Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla bir araya gelen Ayvaz Mahalle halkı tarafından sıcak karşılandı. Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunan Vatandaşlar “Dikmen seninle, arkandayız, destekliyoruz” ifadeleri ile Ayvaz’ın destekçisi olduklarını belirttiler.

Helallik istedi

Mahalle ve Esnaf gezisi sonrası Dikmen Merkez Camisinde tüm Deprem Şehitleri için düzenlenen Mevlid programına katılan Ayvaz daha sonra Mevlid ve Miraç Kandili sebebiyle Köy binasında düzenlenen Keşkek ikramında Mahalleli ile bir araya gelerek helallik istedi. 10 yıllık Muhtarlık süresince kendisinden desteklerini esirgemeyen Mahalle Halkına “Hakkınızı Helal Edin” diyen Ayvaz, benden yana tüm haklarım helaldir. Bugüne kadar her şartta Mahallemize en iyi hizmeti verebilmek için çaba gösterdik bundan sonra aynı çabayı tüm İlçemiz için verebilmek için desteğinizi ve Duanızı bekliyorum. Bugüne kadar sizlerle başardık yine sizlerin desteği ve gücü ile başaracağız ifadelerine yer verdi.

Tekrar bir araya geleceğiz

Karşılıklı iyi niyet ve temenniler sonrası Vatandaşlarla kısa süreli sohbet etmeyi ihmal etmeyen Ayvaz, ilerleyen zamanlarda tekrar tüm Mahalle halkımız ile inşallah bir araya geleceğiz yine helalleşeceğiz diyerek Dikmen’den ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184