Babaoğlu Belediye Başkanları Kampına Katıldı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP’nin Antalya’da düzenlenen belediye başkanları kampına katıldı.

Babaoğlu Belediye Başkanları Kampına Katıldı

Açılış oturumunda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde hem mevcudumuzu koruyup hem de pek çok yeni belediye başkanlığını kazanmak stratejik hedefimizdir” diyerek MHP’li Belediye Başkanlarına övgü dolu sözler sarf etti. Başkan Babaoğlu ise, “Genel Başkanımızın 2023 ve 2024 hedeflerini içeren talimatlarını aldık. Toplantımız Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun”

3 Günlük Kampa Girdiler

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, partisinin Antalya’da düzenlenen Belediye Başkanları toplantısına katıldı. MHP’nin Antalya kampında 3 yıllık çalışmalarını ve projelerini Genel Başkana sunan Turgut Babaoğlu,burada partinin önemli isimleri ve MHP’li belediye başkanlarıyla istişarelerde bulundu. Siyasi çalışmalar, 2023-2024 seçimleri ve Cumhur İttifakı vurgusunun yapıldığı kampın açılış konuşmasını ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.  MHP’nin belediyecilikte marka değerinin çok yüksek olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, “Dürüst, ilkeli, iradeli, inançlı ve müşfik belediye yönetimlerimiz bizim ve elbette Türkiye’nin yüz aklarıdır. Belediye yönetimi, milletimizin emanetidir. Biz samimiyiz, içimiz bir, dışımız bir, gecemiz bir, gündüzümüz birdir. Çalışacağız, çalışacağız, bir daha çalışacağız, Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız” dedi.

Dünya Tersine Dönse Kötülüğe Taviz Yok

“Bizi sabote etmek isteyenler çıkabilir” diyen Bahçeli, “Çekinmeyeceğiz, hep bir adım önde olmanın arayışında olacağız. Karamsarlar, kötümserler, kötüler yan yana gelip iftira mevzii kursalar da, inandıklarımızdan, irademizden, istikbale duyduğumuz bağlılıktan dünya tersine dönse bile taviz vermeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönlünü açan hiçbir insanımızı üzmedik, üzmeyeceğiz, buna karşılık maskeli şeytanlarla, mayası ve meşrebi karmakarışık olan şer cephesiyle iki cihanda da hesaplaşacağız. Belediye başkanlarımız üretken ve ülke sevdalısı bir belediyeciliğin adeta sembolü haline geldiler. Kıt imkânlarla, kısıtlı personel sayısıyla yörelerinize en iyi hizmeti sunmanın mücadelesini verdiniz” dedi.

Adam Gibi Belediye Başkanı Oldunuz

MHP’li Başkanlara, ‘Adam gibi belediye başkanı oldunuz” diye seslenen MHP lideri Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanları hem insani hem siyasi karakterin burcudur. Zor zamanlarda takdir ve tebrik edilecek işlere imza attınız. Yönettiğiniz şehirlerde nerede sorun varsa oraya el attınız. Hepinizin ne yaptığını biliyor, en küçük tereddüdünüz olmasın ki, takip ediyorum. İnanıyorum ki, göz kamaştıran hizmet siyasetinize devam edeceksiniz.Önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde hem mevcudumuzu koruyup hem de pek çok yeni belediye başkanlığını kazanmak stratejik hedefimizdir. Daha güçlü bir devlet, daha müreffeh bir millet, daha huzurlu bir gelecek hedefine Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak mutlaka ulaşacağız. Çakal senaryoları yazanlara Bozkurtun fermanını okuyacağız” ifadelerine yer verdi.

Hedefimiz 2023 Ve 2024

Bahçeli’nin konuşmaları belediye başkanları tarafından ayakta alkışlanırken, konuşma sonrasında başlayan toplantı ve sunumlarda şehirler ele alındı. Toplantıyı değerlendiren Başkan Turgut Babaoğlu,  “Partimizin önemli bir toplantısı için Antalya’da kamptayız. MHP’li tüm belediye başkanları burada. Üretken Belediyeciliğin kalesi olan şehirlerle istişare yapıyoruz. Genel Başkanımız 2023 ve 2024 hedeflerini içeren talimatlarını dinledik. Şehirlerimizi, teşkilatlarımızı, yol haritamızı ve tüm çalışmalarımızı ele alıp değerlendiriyoruz. Cumhur İttifakının gücü ve başarısı için durmadan yorulmadan çalışıp, en güzel hizmetlerimizi ilçemizle buluşturmaya devam edeceğiz. Hendek’in 3 yılını anlattığımız tüm çalışmalarımızı önümüzdeki hafta içinde kamuoyu ile paylaşacağız. Toplantımız şimdiden Ülkemize ve şehrime hayırlı olsun” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184