Yeşiller Gençlik Lig’i 3 Puan İle Kapadı

Hendek Gençlik ve Yeşiller Gençlik Futbolcuları trafik kazasında hayatını kaybeden Hendekspor Sportif Direktörü Numan Cengiz için Açtıkları parkant’da ‘’Hendekspor'a Kaptan, Hendek’e Abilik öğrettin güzel yaşadın güzel anılacaksın Abi’’ ifadesi yer aldı.

Yeşiller Gençlik Lig’i 3 Puan İle Kapadı

Amatör lig Hendek Grup maçında Hendek gençilkspor ile Hendek Yeşiller Gençlikspor Hendek suni çim sahada karşılaştı.

Karşılaşmanın başlamasıyla atak yapmaya başlayan Yeşiller Gençlikspor 2.Dakikada gelişen atakta Samet ile kazandığı gol ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra toparlanan Hendek Gençlikspor oyunda dengeyi kurdu atak yamaya başladı fakat gol yollarında başarılı olamadı ilk yarı Yeşiller Gençlikspor’un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı 59.Dakikada Hendek Gençlikspor kazandığı serbest vuruşu Yasin kullandı top fillerle buluştu skor 1-1 oldu.

Ataklarını sıklaştıran Yeşiller Gençlikspor 64.Dakikada Bedirhan ile skoru 2-1 yaptı geride kalan dakikalarda her iki takımda gol atma başarısı gösteremedi Yeşiller Gençlikspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı  Süper Amatör lig’e Yükselmek için Play-Off oynayacak.

Hendek Gençlikspor:1

Hendek Yeşiller Gençlik:2

Saha: Hendek suni çim

Hakemler: Mert Elbahadır, Furkan Köknar, Muhammed Emin Çelik

Hendek Gençlikspor:Tamer, Salih(Y.Emre), Ünal(Tunahan), Semih, Yunus, Selim(Serhat), Enes, Eyüp(Faik), Sezer, Yasin, Enes

Antrenör: Orhan Kumru

Hendek Yeşiller Gençlik: Tarık, Coşkun, Kudret, Y.Emre, Olcay, Hakan(Sefa), Ali, Süleyman(Ufuk), Yusuf Emre(İsmail), Bedirhan, Samet

Antrenör: Samet Siner

Goller: Dk 59 Yasin(Hendek Gençlikspor) Dk 2 Samet Dk 64 Bedirhan( Hendek Yeşiller Gençlik)

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184