BABAOĞLU BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ

% 85 oy isteyenler gelsinler buradaki coşkuyu görsünler.

BABAOĞLU BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ


MHP Hendek Teşkilatının Yenimahalle’de gerçekleştirdiği Seçim İrtibat Merkezi açılışına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Milletvekilleri, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Hendek ziyareti öncesi MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, soğuk havaya rağmen bir araya gelen coşkulu kalabalığa seslendi.

Coşku ile karşılanan Babaoğlu konuşmasına başlamadan önce % 85 oy isteyenler gelsinler buradaki coşkuyu görsünler dedi.

Alo Fatih’lerle anket

Vatandaşları selamlayan Babaoğlu yaptığı konuşmasında “Bu dönemde iftira, yalan, dolan ve sahte siyaset tüm Türkiye de olduğu gibi Hendek’te de devam etmekte ve devam edecektir.

Hendekte yerel siyasetin başında olanlar milletin iradesine ipotek koyarak,%85 oy alacağım deyip Aldatma ve Kandırma Politikalarına devam etmektedirler. Hendekte şu an belediye başkanı olan zatı muhteremde kendisinin seçimi şimdiden kazandığını iddia ediyor. “Alo fatihlerine” yaptırdığı anketlere göre% 85 oy alacağını söyleyip insanları kandırmaya yanlış yönlendirmeye çalışıyor.

Doğuda Cumayeri’ni, batıda Uzuncaorman’ı geçemedi

Milletten daha önce birçok gerekçe ile oy dilendin diyerek sözlerine devam eden Babaoğlu, Beni görüşümden dolayı sürdüler, ben Mücahit’im dedin oy istedin, Herkesin hakkını koruyacağım, rantçılara, hortumculara son vereceğim deyip, oy istedin. Devletin yaptığı okula, yola, hastaneye, salona sahip çıkıp ben yaptım diyerek, oy istedin, Milletvekili olacağım deyip oy istedin, Büyükşehir Belediye başkanı olacağım deyip, oy istedin. Her seferinde de insanlar seni desteklediler ve hak etmediğin, fazlasıyla oylarını verdiler. Peki, sonunda ne oldu, Mücahittin müteahhit oldun. Rantçılara, hortumculara son vereceğim dedin, öyle imar uygulamaları yaptın ki geçmişte meteliğe kurşun atanları ihya ettin.

Devletin belediyeye, millete hizmet etsin diye çıkardığı18 uygulamasını suistimal ederek istediğin gibi uyguladın. Sesini çıkaramayan, gariban, kimsesiz insanların bağını, bahçesini, arsasını, evini talan ettin.

Doğuda Cumayeri’ni, batıda Uzuncaorman’ı geçemedin. Ne milletvekili ne de büyükşehir belediye başkanı olabildin. Esamen bile okunmadı. Şimdi, her zamanki yaptığı gibi beni seçerseniz milletvekili olacağım diyerek duygu sömürüsü yapıyorsun”

Yalana, Talana dur diyelim

Babaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, Bu millet, milletvekili, büyükşehir belediye başkanı değil Hendeğe Belediye Başkanı arıyor. Yani bu millet kendisine hizmet edecek dürüst, şaibesiz, onurlu kadroları belediyede görmek istiyor.

İşte ben ve belediye meclis üyeliğine aday olan arkadaşlarımla birlikte, siz sayın Hendekli vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya adayız.Belediye başkanı yapın ki her biri kendi alanlarında söz sahibi olan arkadaşlarımın hazırladığı projeleri tek tek hayata geçireyim. Belediye başkanı yapın ki Hendeğin hatta Türkiye’nin her yerinden gelerek Yeni Mahalleyi kuran, 17 bin vatandaşımıza hitap edecek Yeni Mahalle ortaokulunu ve projesini hazırladığımız sosyal tesislerimizi bu bölgeye yapalım.Yalana, talana, adam kayırmaya haksız yere zenginleşenlere dur diyelim.

Babaoğlu konuşmasının ardından MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tek tek sahneye çağırarak vatandaşlarla buluşturdu. Vatandaşların coşku ve sloganları eşliğinde Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Eşi Esra Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile  birlikte halkı selamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2014, 12:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Objektif
Objektif - 10 yıl Önce

Arkadaşım sen bence bi göz doktoruna gözük 1000 kişi diyosun ama demek ki orda yoktun sadece platformun arkasındaki kişileri saysaydın görürdün kaç kişi var diye

Abartmayalım Lütfen!
Abartmayalım Lütfen! - 10 yıl Önce

lütfen abartmayalım. bende isterdim 10 bin kişi olmasını ama maalesef 10 bin kişi filan yoktu. 1000 kişi bile yoktu. ne on bin kişisi. bir kere mitingin yapıldığı yere 10 bin kişinin sığmasının mümkünatı yok! değil oraya hendekin meydanı bile 10 bin kişiyi almaz. haberi yapanlar hiç 10 bin kişiyi bir arada görmediler sanırım.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184