Babaoğlu’ndan Açıklama

BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, sandık görevlisi bildirme taleplerinin reddedilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Babaoğlu’ndan Açıklama


BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu 31 Mart yerel seçimlerinde Sandık görevlisi bildirme başvuruları reddedilmesinin ardından açıklama yaptı.

Babaoğlu, sandık görevlisi bildirme taleplerinin reddedilmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi olarak sandık görevlisi bildirme talebimiz Hendek İlce Seçim Kurulunun almış olduğu karar ile reddedilmiştir.

Sınır komşumuz olan Akyazı İlçesinde ise Akyazı ilçe Seçim Kurulu kararıyla partimiz olan Büyük Birlik Partisinin hem Akyazı İlçe Seçim Kuruluna hem de Sandık Kurullarına görevli bildirebileceğine karar verilmiştir.

Aynı İlde, iki farklı İlçedeki bu uygulamaların nedenlerinin ne olabileceğini kamuoyunun takdirine bırakıyor, gelinen şu noktada bugüne kadar arkamızda dimdik duran siz değerli hemşerilerimizi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum.

Yaşatılan her türlü olumsuzluklara rağmen seçimi kazanacağımızdan en ufak kuşkumuz yoktur ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184