Babaoğlu’ndan MHP’ye Ziyaret

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Babaoğlu’ndan MHP’ye Ziyaret

MHP Hendek İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Babaoğlu’nu, MHP Hendek ilçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz ve Ülkü Ocakları Hendek Başkanı Sıtkı Yaz karşıladı.

Sohbet havasında geçen ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gerçekleşen kongre sonrası yuvamızda olmak ve ziyaret etmek bizleri ziyadesi ile mutlu etti. İlçe Başkanımıza ve Yönetimine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongremiz İlçemize, Sakarya'mıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.

Üç hilalin dalgalandığı MHP’li Hendek Belediyesi tüm kadrolarıyla tek yürek, Hendek için çalışıyor. Ülkücü hareketin birbirinden değerli kadroları Hendek’imizin hemşerilerimizin güçlü desteğiyle geleceğe güvenle taşıyor dedi.

Çalışmaların ve faaliyetlerin ele alındığı ziyarette MHP Hendek ilçe Başkanı Burhan Namlı ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na, Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk ve Belediye personeline teşekkür etti.

Namlı, ayrıca Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yönelik gerçekleştirdiği kalleş saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, Hendek Azerbaycan’ın haklı davasında kardeşlerimizin, soydaşlarımızın, canlarımızın yanındadır dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184