İttifak Üyeleri Buluştu

Cumhur İttifakı üyesi MHP Hendek İlçe Teşkilatından Ak Parti'ye hayırlı olsun ziyareti.

İttifak Üyeleri Buluştu

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, yapılan kongre sonrası güven tazeleyen Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette MHP heyetini Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Yönetimi, Gençlik Kolları, Kadın Kolları yönetimleri İlçe teşkilatı önünde karşıladılar.

Birlikte çalışmak istiyoruz

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, İlçe kongremizi gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra birlikte çalışmak istiyoruz. Bizim üzerimize düşen ne varsa açık çek olarak sunuyoruz. Elimizden gelen her türlü gayreti sunmaya hazırız ve sunacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Hendek’i bir bütün olarak görüyoruz. Yapılacak olan hizmetler hepimizi ilgilendiriyor. Rabbim birlikte güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Hepinize ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Hayırlı olsun

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Baykal ve Yönetimine hayırlı olsun dilekleri ile kongrenin hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar diledi.

Cumhur İttifakının iki güçlü Partisi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, nazik karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz süreç herkese ayrı sorumluluklar yüklüyor. Cumhur ittifakının güçlü iki partisi. MHP ve Ak Partinin Ülkemiz için yapacakları hizmetlerde bizlerde İlçemizden her türlü desteği vermemiz gerekiyor. İlçe Başkanlıkları, Belediye Başkanlıkları ve Meclis üyelikleri güzel makamlar. Cumhur ittifakın devamı 2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimi hepimiz için milat. Eğer çalışmalarımızla, Vatandaşımıza olan hizmetimizle bu ittifakı 2023’te başarıya ulaştıramazsak hiçbirimizin görevinin hükmü kalmaz.

Önceliğimiz 2023 seçimleri

Bizim ve hizmetlerimizin devam etmesi açısından İttifakın ve Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanı olarak devam etmesini sağlamaktır diyen Babaoğlu, görevimiz bu. Bu bilinçle Belediye Başkanı olarak yasal çerçevede, kanunların bize emrettiği hükümler çerçevesinde gelen tüm talepleri hizmet olarak Vatandaşımıza yansıtacağımızı, sizlerle ilgili de İlçe Başkanımızın önderliğinde bize gelecek her türlü talebi değerli ve önemlidir. Bizler bu kaleyi aynı şekilde muhafaza edip 2023 seçimlerine tüm Hendek’i hazırlayarak muvaffak olmak. Önceliğimiz 2023 seçimleri olmalıdır. Teşkilatımız ve sizlerde mücadele edecek yapıyı kurmuşsunuz. İlçe Başkanı ve Yönetimine hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum ifadelerine yer verdi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret Cumhur İttifakı Üyelerinin hatıra fotoğrafı çekimi ile sonra erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184