BEDİR, SİYASETİ BIRAKMADIK, DEVAM EDİYORUZ

AK Parti Hendek Belediye Başkan A. Adayı Av. Ekrem Bedir ve çalışma arkadaşları kahvaltıda bir araya gelerek durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

BEDİR, SİYASETİ BIRAKMADIK, DEVAM EDİYORUZ


Toplantıya yeni isimlerin katılması dikkatlerden kaçmazken, aday adaylık sürecinde kendisi ile birlikte çalışan ekibe yeni isimlerin katılması, sayının giderek artacağını gösteriyor.

Biz siyaseti bırakmadık

Sohbet havasında geçen kahvaltı sonrası Bedir değerlendirmeler yaptığı konuşmasında şunları söyledi.               

Bedir “2014 yılı yerel yönetimler aday belirleme süreci tamamlanmıştır.  Bu süreçte aday olarak açıklanmamış olmamız bizim için çok fazla anlam ifade etmiyor. Çünkü siyaset ömür boyu yapılan bir hizmet , bir faaliyettir.  Biz siyaseti bırakmadık ve inşallah da bırakmayacağız. Siyasette Hendek halkına hizmet etmenin bir çok yolu bulunmaktadır. Hedeflerimizi şimdiden belirleyerek grubumuzla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her ne kadar 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimi ile ilgili süreç adaylık açısından bizim için bitmiş ise de, Önümüzde bulunan 2015 yılında yapılacak olan Milletvekilliği seçimini  ve 2019 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimini ilk etapta  kendimize hedef olarak belirledik. Biz bu süreçte bir grup olduğumuzu, bir yapı olduğumuzu herkese gösterdik. Bu grubun inşallah Hendek siyasetinde Rabbimin ömür verdiği sürece de  var olacağını da gösterecek.

Ahlaki ve İnsani değerlerden ödün verilmeyecek

Biz bugüne kadar Hendek için ,  milletimiz için, ülkemiz için ve devletimiz için doğruların yanında yer aldıysak ,bundan sonrada doğruların yanında olmaya ,yanlışların ve kötülüklerin ise  karşısında olmaya devam edeceğiz diyen Bedir “ Yasal yolları ve hukuki yolları izleyerek, ahlaki değerlerden,insani değerlerden hiçbir şekilde ödün vermeksizin bu çalışmamızı devam ettireceğiz. Bizim için en önemli kriter budur. Bu kriter çerçevesinde hareket ederek, omurgalı tavır sergileyerek Hendek’e faydalı işler yapmak için çalışacağız. Bunu yaparken de bireysel çıkarlarını düşünenlerin tam tersine toplumsal faydayı düşüneceğiz”

Ben ahrete inanıyorum

 “ Bizler  beraber olduğumuz sürece, biz iyiyi doğruyu hedeflediğimiz sürece hiçbir zaman mağlup olmayacağız. Arkadaşlarımız kırılmasınlar, bundan sonra ki süreçte gönüllerini rahat tutsunlar. Bugüne kadar nasıl birlikteysek , bundan sonrada birlikteliğimiz sonuna kadar sürecektir.diyen Bedir, sözlerine şöyle devam etti;   ’Belki ahrete inanmayanlar olabilir, veya ahreti unutanlar olabilir, Ben ahrete inanıyorum ’ biliyorum ki sizler de ahrete inanıyorsunuz.  Bu inanç bizim yürüyüşümüzü, yürüyüşümüzdeki prensiplerimizi ilkelerimizi  belirleyen en önemli düşüncedir” diyerek sözlerini tamamladı.

Kahvaltı sonrası fikir alışverişi yapılmasının ardından değerlendirme toplantısı basına kapalı devam etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184