Bülbül: Bu Bir Seçim Değil Seferberlik Meselesidir

Hendek Küçük Sanayi Sitesinin esnaf buluşmasında Cumhur İttifakına güçlü destek isteyen MHP Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül, “Bizim samimiyetimiz tartışılmaz.

Bülbül: Bu Bir Seçim Değil Seferberlik Meselesidir

Ancak karşı tarafın açıklamalarına ve destekçilerine bakıldığında, aziz milletimizin şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak bir karar vermeyeceğini biliyoruz. Bu bir seçim değil seferberlik meselesidir” dedi.

Dayanışma Kahvaltısına Katıldılar

S.S. Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel ve Yönetim Kurulu tarafından, sanayi esnafına yönelik dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Sanayi sitesinin halı sahasında düzenlenen buluşmaya MHP Sakarya Milletvekili adayları M.Levent Bülbül ve Yaşar Aygüneş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve esnaflar katıldı. Programın açılış konuşmasında esnaf ve sanatkarlara teşekkür ederek söze başlayan Kooperatif Başkanı Sedat Demirel, “ Kıymetli konuklarımıza ve sanayi esnafımıza dayanışma kahvaltımıza katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum. Varlığımız ve kardeşliğimiz daim olsun. Esnafımız her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Belediye Başkanımız burada. Esnafımızla el ele gönül gönüle çalışıyor, sanayimizin ne sorunu varsa aşıyoruz” diye konuştu.

Bülbül: 14 Mayıs’ta Güçlü Destek Verin

Daha sonra söz alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise kısa bir selamla konuşması yaparak sözü MHP Sakarya Milletvekili ve adayı M.Levent Bülbül’e bıraktı. Bülbül, sanayi esnafıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade edip 14 Mayıs seçimleri hakkında değerlendirmeler yaptı. Bülbül, “Pazar günü sandığa gidiyoruz. Çok önemli ve kritik bir virajın eşiğindeyiz. Geleceğimizi ilgilendiren bir seçime gidiyoruz. MHP’nin ve AK Partinin 16 vekil adayı olarak Sakarya’nın tamamına ulaşarak süreci anlatıyoruz. Herkes her şeyin farkında... Sizlerde birer vekil adayı gibi ne olur herkese gelin ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlatın. 14 Mayıs’ta sandıktan kuvvetli bir cevap çıkması lazım. Cumhur İttifakına sizlerden tam istiyorum” dedi.

“Milletimiz Bunlara Müsaade Etmez”

Bülbül sözlerini şöyle sürdürdü; Karşı tarafın terörle mücadeleye bakış açısını ve milli atılımlarımıza karşı duruşunu hayretle seyrediyoruz. Buna nasıl razı gelelim, nasıl müsaade edelim. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak bir duruma asla göz yummayalım. Biz böyle bir millet değiliz. Ben karşı tarafın söylemleri ve açıklamaları üzerinden konuşuyorum. Hangi görüşten olursanız olun gelin bu meseleyi bu açıdan iyi değerlendirin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun demek bu ülkeye zarar verir. 14 Mayıs’ta inşallah güzel bir sonuç alacağız. Bu bir seçim değil seferberlik meselesidir. Bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum.  Gelin Cumhur ittifakına güç verin. Artılarımız eksilerimiz elbette vardır. Ama bizim samimiyetimiz tartışılmaz. MHP’nin HDP’den daha az bir vekil sayısı ile mecliste yer alması inanın içimi acıtıyor.  Gelin bugün Milliyetçi Hareket Partisine daha fazla destek olun diyorum. AK Parti’ye de oyunuzu verin. AK Parti’de güçlü olsun MHP’de güçlü olsun” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bozkurt
Bozkurt - 12 ay Önce

Hayırdır savaşamı gidiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184