Bülbül: Türkiye Geliştikçe Çıldırıyorlar

Soğuksu, Sivritepe ve Kocatöngel’de vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam eden MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili adayı M.Levent Bülbül, “Türkiye havada, karada ve denizde yerli ve milli savunma sanayi hamleleriyle çıldırtıyor bunları.Cumhur İttifakı olarak bizim tek hesabımız büyük Türk Milletidir. Başka bir güvencemiz yoktur” dedi.

Bülbül: Türkiye Geliştikçe Çıldırıyorlar

Vatandaşla Bire Bir Temas

MHP Sakarya genelinde sürdüğü yoğun seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Bu kapsamda MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili adayı M.Levent Bülbül, MHP Hendek İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programlara katıldı. Bülbül’e MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve Hızır Çağrı Güngör, belediye meclis üyeleri ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz eşlik etti. İlk olarak Soğuksu Mahallesinde düzenlenen geleneksel iftara katılan Bülbül ve beraberindekiler, iftar programının ardından Kocatöngel ve Sivritepe mahallelerinde vatandaşla sohbet etti, çay içip destek istedi. Bülbül’e gittiği mahallelerde mahalle muhtarları da eşlik ederek beklentilerini anlattı.

Bülbül: Bayramımız Kutlu Olsun

Vatandaşların sorunlarını dikkatlice dinleyen Bülbül, Cumhur İttifakı olarak Sakarya’nın genelinde yoğun bir saha çalışması olduğuna dikkat çekti. Bülbül, “ Sakarya’mızı karış karış geziyoruz. Vatandaşlarımız Cumhur İttifakımızın hizmetlerinden yatırımlardan projelerden mutlu. En önemlisi hemşerilerimiz bize inanıyor, bize güveniyor.  Mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz bu yüzden hüzünlüyüz, bayram nedeniyle de mutluyuz. Tüm vatandaşlarımızın, Türk İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını canı yürekten kutluyoruz. Nice güzel bayramlarda bir arada olmayı bizlere nasip etsin” dedi.

‘Sevdamız Türk Milleti’

Bülbül, “ Bizim bir sevdamız var. Büyük Türk Milletinin geleceği, Türkiye bizim olmazsa olmazımızdır. Kararlılıkla ifade ediyoruz. Devlet ve milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye diyoruz. Suriye’de Irak’ta yaşananları iyi tahlil edelim.

Terörle mücadele devletimizin amansız mücadelesini nasıl sekteye uğratabiliriz? Türk İslam Coğrafyasında yaşanan gelişmelere nasıl sırtımızı dönebiliriz? Milletimize kurşun sıkanları nasıl unuturuz? Bu ülkede teröristlerin umudu olan bir zihniyete Allah muhafaza bu ülke emanet edilmez, bizim milletimizde buna fırsat vermez. Türk Milletinden nefret edenlere, düşmanlık besleyenlere, memleketimizin gelişmesine üzülenlere fırsat veremeyiz” diye konuştu.

‘Havada, Karada, Denizde’

“Bizden korkuyorlar” diyerek net mesajlar veren Bülbül, “ Türkiye havada, karada ve denizde yerli ve milli savunma sanayinde hamleleriyle çıldırtıyor bunları. İşte bunun için 14 Mayıs’ı fırsat görüyorlar. Adayımız belli kararımız nettir.

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi Hareket Partisi sonuna kadar ayaktadır, milletinin yanında ve emrindedir. Bizim tek hesabımız bu milletinin geleceğidir, büyük Türk Milletidir. Başkada bir güvencemiz yoktur. Zalime, zillete, ahlaksızlığa karşı Allah için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

‘Hepsini Aşarız’ 

Bülbül Hendek halkının tam desteğini alacaklarına inandıklarını ifade ederek, “ Hendek’te teşkilatımız, belediyemiz hep sahada. Burada vatandaşlarımızı dinlerken bir yandan varsa eksiklikleri görüyoruz. Hendek’imizin, Sakarya’mızın ve memleketimizin ne sorunu varsa Cumhur İttifakı çözer. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP’ye tam destek verileceğinden şüphemiz yoktur” ifadelerine yer verdi.

Bülbül konuşmalar sonrasında vatandaşlara MHP’nin vaatlerini ve Cumhur İttifakı olarak yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılacakları tek tek anlatarak vatandaşı bilgilendirdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184