BÜTÜN İNSANLIĞIN SAADETİ İÇİN ÇALIŞALIM

Saadet Partisi Hendek İlçe Başkanı Yasir Yüksek'ten çağrı.

BÜTÜN İNSANLIĞIN SAADETİ İÇİN ÇALIŞALIM



Aleyhissalatu vesselam efendimiz bir savaştan dönmüşlerdi. Hemen ardından ikinci savaşın ilanı vaki buldu ve Sahabi ikram'dan bazıları Ya Resulallah bu sene hurmaların verim zamanıdır. Biz onların dibini sulamak dallarını kesmek istiyoruz deyince,Allahü Teala tarafından ayet-i kerime nazil oldu. Ey inananlar, hurma ağaçlarının altını havalandıracağız, yapraklarını seyrelteceğiz diye, oyalanmak suretiyle Cihat'tan geri durarak kendinizi tehlikeye atmayın.


Niçin bunları söylüyorum. Değerli kardeşlerim bizi hurma dalları ilgilendirmesin. Makam mevki vs. ilgilendirmesin, maddeye bağlanmayalım. Hep birlikte Allah'ın ipine sımsıkı sarılalım. Allah'a Efendimiz Hz. Muhammed'e (sav), kitabımız Kuran-ı Kerim'e bağlanalım. Hadis-i Şerif'te Efendimiz (sav) buyurduğu üzere, ''İnsanların en hayırlısı, insanlığa faydalı olandır'' düsturu ile hareket edelim. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik oyunlara gelmeyelim. Mezhep, cemaat vs. ayırımı yapmaksızın ''ümmet'' şuuruyla hareket edelim.

Irkçı emperyalist odaklar diyor ki: Müslüman âleminde, bütün gücümüzle ılımlıları çoğaltmamız lazımdır. "Ilımlı İslam" ile  ne anlatılmaya çalışılır? Yani cihat şuuru olmayacak, Hak ve adaleti hâkim kılma gayesi ve sorumluluğu taşımayacak, bozuk ve batıl düzene karışmayacak, Yahudi’ye hizmetçilik yapacak; ama namaz kılacak, oruç tutacak, umreye koşacak... Dünyadaki ve ülkedeki düzeni, Siyonist Merkezler tanzim edecek. Sen sadece Yahudi’ye vergi ve faiz ödeyeceksin, aldığın her malın fiyatının yarısını sömürü sermayesine haraç olarak vereceksin; bir nevi küresel sisteme demokrat kölelik edeceksin, ama izin verilen ibadetleri de yerine getireceksin... İşte ılımlı İslam dedikleri bu…


Bizim asırlardan beri aslımızdan özümüzden uzaklaşalım batılılaşalım cereyanları karşısında birçok insanlar, hayır biz aslımıza dönersek büyürüz, kıymetleniriz daha mesut oluruz fikrini ileri sürmüşlerdir, ancak bu fikrin bir aksiyon bir hareket haline gelmesi 'Milli Görüş'le olmuştur. Onun için Milli Görüş diğer partilerden birisi değildir. Tarihin en büyük devletinin milletinin aslına özüne ruh köküne dönmesi olayıdır. Değerli kardeşlerim hep birlikte özümüze dönelim, üzerimizde oynanan oyunları bozalım, bütün insanlığın saadeti için yaşanabilir bir Türkiye için yeniden büyük Türkiye için yeni bir dünya için çalışalım.


Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın sözü ile yazıma son veriyor, hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.


Milli Görüş ne demektir? Bütün insanlığın Saadeti için yeryüzünde Hakkın ve Adaletin hâkim olması gayesiyle hep beraber disiplinli bir topluluk olarak çalışma görevini ifa etmek Milli Görüş’ün şiarıdır. Buna bizim inancımızda cihat denir. 
Saadet Partisi son imtihanı da kazananların partisidir! Şimdi aldanmayacağız, dünya menfaati diye aldatılamayacağız ki hedefe ulaşılsın, unutmayalım ki; Cenab-ı Allah nurunu tamamlayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184