Çamlıca’dan Turgut Babaoğlu’na Tam Destek

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, Çamlıca Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı.

Çamlıca’dan Turgut Babaoğlu’na Tam Destek

Meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte iftar açan Babaoğlu burada yaptığı konuşmada, “Mahallelerimizde hizmet seferberliğimiz devam edecek. Üretken ve gerçek belediyecilik anlayışıyla vizyon projelerle Hendek’i daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız” dedi

Başkan Babaoğlu’nun Çamlıca Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına Çamlıca ve Haraklı mahallelerinden vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün de katıldığı programda; AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AK Parti ve MHP Kadın Kolları ile Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları da yer aldı.

“Cumhur İttifakı Olarak Hep Birlikte Zaferle Çıkacağız”

Burada vatandaşlara hitap eden Babaoğlu, “Hendek halkı kararını vermiş durumda, aynı kararlılığı burada Çamlıca Mahallemizde, Haraklı mahallemizde görüyorum. Hendek halkı istikrarın ve hizmetin yanında yer aldığını, Cumhur İttifakının, yani bizlerin yanında olduğunu çok güçlü şekilde hissettirdi. Allah herkesten razı olsun. İnşallah Pazar günü yapılacak seçimlerden Cumhur İttifakı olarak hep birlikte zaferle çıkacağız” ifadelerini kullandı.

“Dört Büyük Vizyon Projemizi De Hayata Geçireceğiz”

“Mahallelerimizde başlattığımız hizmet seferberliği, Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle artarak devam edecek” diyen Babaoğlu, “Eksik ne kaldıysa tamamlayıp, yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Güçlü Hendek için bakanlıklarımızın onay ve desteğiyle 4 büyük projeyi hayata geçireceğiz. Yüzyılın projelerimiz; Hendek Meydan, Süleyman Seba Spor Kompleksi, D-100 Yer Altı Geçiş ve TEM Bağlantı yolu düzenlemesi ile Hendek bambaşka olacak” şeklinde konuştu.

Bülbül: Hendek’te Babaoğlu, Büyükşehir’de Alemdar

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise “Cumhur İttifakı olarak, AK Parti ve MHP olarak adayımız Turgut Babaoğlu’nun yanındayız. Turgut Babaoğlu’nun arkasında Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın ve dahi bizlerin kaya gibi iradesi mevcuttur. Bu irade, Hendek’e, Çamlıca’ya tüm mahallelerimize mutluluk, refah ve hizmet olarak dönecektir. Cumhur İttifakı adaylarına zaferi kazandıracağız İnşallah. Hendek’te Turgut Babaoğlu, Büyükşehir’de Yusuf Alemdar’ı sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184