CHP’den Aday ve Proje Tanıtımı

CHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

CHP’den Aday ve Proje Tanıtımı

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Meclis Üyesi Adayları ve Proje Tanıtımlarının gerçekleştirildiği toplantı yoğun katılımla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, bugün Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ve Projelerimizin tanıtımının yapıldığı toplantımızı gerçekleştirdik.

Teşekkür ediyoruz

Toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdıran Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ayça Taşken, Parti Meclisi üyemiz Sayın Ecevit Keleş, geçmiş dönem milletvekilimiz Sayın Engin Özkoç, Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Azize Çeroğlu, muhtarlar derneği başkanımız Sayın Kadir Yağlı ve muhtarlarımız, Esnaf Odası başkanımız Sayın Mehmet Demirel, Şoförler odası başkanımız Sayın Cemil Varlıca, Küçük Sanayi Sitesi başkanı Sedat Demirel, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkan adaylarımız, değerli basın emekçilerimiz birlikte yol yürümekten onur duyduğum yol arkadaşlarım ve bugün büyük katılımla ilçemizin 92 mahallesinden gelen, genci yaşlısı tüm dostlarımıza heyecanımız ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.

Hendek ittifakı

Bugün burada büyük bir Hendek ittifakı gördük diyen Bayraktar, sizlerle birlikte olmaktan yol almaktan çok heyecanlıyız. 5 yıldır her mahallede, her sokakta vatandaşlarımızla bir araya geldik, sorunlarını dinledik, çözümler üretmek için planlamalar yaptık ifadelerine yer verdi.

Hendek’imizi daha yaşanılır, ve daha mutlu insanlar şehri yapmak için projeler ürettik diyen Bayraktar, mazeret üretmeksizin sadece Hendek için çalışacağız. Sizlerle kurduğumuz bu güçlü gönül ve dostluk bağlarımızla birlikte başaracağız.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 15:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 2 ay Önce

Artık yeter değişim zamanı zamlara dur demenin zamanı yolun açık olsun Nihat başkan

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184