CUROĞLU’NDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Birlik Çağrısında bulunan Curoğlu, “Milletvekilimiz Engin Özkoç, eski il başkanlarımız Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarımız Ecevit Keleş, Raşit Dünya, başta olmak üzere, partimizin yerel seçim sürecinde varlık göstermesi adına elini taşın altına koymaya hazır olan herkesi birlik ve beraberlik içinde mücadeleye çağırıyorum” dedi.

CUROĞLU’NDAN BİRLİK ÇAĞRISI


YÖNETİME TEŞEKKÜR

 İl Yönetiminin oy çokluğu ile  il başkanlığına seçilen Oğuz Can Curoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:  7 Ocak 2014 günü yapılan il yönetim kurulu toplantımızda yönetim kurulu üyelerimizin büyük çoğunluğunun desteğiyle il başkanlığı görevine getirildim. Öncelikle il yönetim kurulu üyelerimiz nezdinde Sakaryamızdaki tüm Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKANIN TABAN VURGUSU

 Yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirten Curoğlu, Geçtiğimiz hafta yaşanan olağanüstü gelişmeler sonucunda yaşanan eski il başkanımız Sayın Yüksel Büyükakten'in istifası ile yaşanan çalkantılı süreci sona erdirmek, büyükşehir belediye başkan adayımızı bir an önce tabandan gelen çağrı doğrultusunda belirlemek ve tüm gücümüzle 2014 Mart yerel seçimlerinde yerel iktidarı sosyal demokrat anlayışla buluşturmak için çalışmaya başlıyoruz” diye konuştu.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN

 Birlik Çağrısında bulunan Curoğlu, “Milletvekilimiz Engin Özkoç, eski il başkanlarımız Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarımız  Ecevit Keleş, Raşit Dünya, başta olmak üzere, partimizin yerel seçim sürecinde varlık göstermesi adına elini taşın altına koymaya hazır olan herkesi birlik ve beraberlik içinde mücadeleye çağırıyorum” dedi.

MİLLETİN TALEPLERİNE KULAK VERMELİYİZ

 Curoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ülkemiz büyük siyasi ve ahlaki krizlerin içinde bir girdaba çekilirken, devlet mekanizması işlemez hale gelmişken ve hırsızlık ve rüşvet iktidarın her yanını sarmışken; bizlere düşen milletin taleplerine kulak vermek, siyasetimizi bu eksende şekillendirmektir.

Bugünden itibaren öncelikle Mart 2014 yerel seçimlerine, akabinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlere durmadan, mola vermeden, tüm enerjimizle çalışmaya başlamış bulunmaktayız. Gönlünde Cumhuriyet Halk Partisi olan, sosyal demokrasi olan, Atatürk sevgisi olan, Kuvay-ı Milliye ruhu olan, Allah korkusu olan ve bu ülkenin geleceğinden endişesi olan herkesi bu çalışmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184