Danyeri Dosyasını Pazartesi Teslim Edecek

Öcal Danyeri 20 Kasım Pazartesi Saat 15.00’da Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapacak.

Danyeri Dosyasını Pazartesi Teslim Edecek

Hendekli Basın mensupları ile Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelen Öcal Danyeri, Ak Parti’den Hendek Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıkladı.

Tecrübe ile hizmet

Aday Adaylığı ile ilgili Basın mensuplarına açıklama yapan Danyeri, 1991 yılında asaleten başladığım Öğretmenlik görevim tabiî ki benim ekmek teknem. Yıllardır Öğretmen, İdareci, Şube Müdürü ve Okul Müdürü olarak bugüne kadar 30 yılı aşkın bir süredir edindiğim tecrübelerden dolayı Hendek’imize daha fazla nasıl kazandırabilirim ve hizmet edebilirim düşüncesi ile Belediye Başkan Aday Adayı olarak müracaat etmem halinde daha fazla hizmet etme imkanı bulabilirim diye düşündüm. Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı olarak Pazartesi (yarın) Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatına giderek müracatımı yapacağım diye konuştu.

Öcal Danyeri kimdir?

25 Nisan 1970 tarihinde Sakarya İli Hendek İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Hendek İlçesi Uzuncaorman İlkokulunda, Ortaöğrenimini Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesinde, Yükseköğrenimine Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksekokulunda başlayarak Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı.

1991-1993 yılları arasında Iğdır İli Tuzluca İlçesi Küçükova İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 1993 yılında Hendek İlçesi Yenimahalle İlköğretim Okuluna, 1998 yılında Hendek Cumhuriyet İlköğretim Okuluna atandı. 1998-1999 yıllarında Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay ve Erzurum İli Karayazı İlçesi Karaağıl İlköğretim Okulunda vatani görevini Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Eğitim Yönetimi ve Planlaması” alanında yüksek lisans öğrenimini 2001 yılında bitirdi. 2002 yılında Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, 2010 yılında Müdür Başyardımcılığı görevine atandı. 2014 yılında Mustafa Asım İlkokulu Müdürü, 2019 yılında da Noksel İlkokulu Müdürü olarak atandı. 2012-2017 yılları arasında Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

Hendek Noksel İlkokulu Müdürlüğü görevini sürdürürken 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Hendek Belediye Başkanlığı seçimlerine katılabilmek için Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı müracaatında bulunabilmek üzere Öğretmenlik ve İdarecilik görevlerinden 17 Kasım 2023 günü ayrıldı. Öcal Dnayeri evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2023, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184