Esnafa Özel Teşekkür

Hendek plaza esnafının depremzedeler yararına düzenlediği kermesi ziyaret eden MHP İl Başkanı Akar, İlçe Başkanı Namlı ve Belediye Başkanı Babaoğlu sergilenen dayanışma örneği nedeniyle esnafı tebrik etti.

Esnafa Özel Teşekkür

Duygulandıran Davranış

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İl ve İlçe Yöneticileriyle birlikte bir dizi temaslarda bulundu. Akova mahallesinde vatandaşlarla buluşan Akar, Babaoğlu ve Namlı ardından belediye hizmet ve yatırım alanlarında incelemeler yaptı. Programlar kapsamında Hendek Plaza Esnaflarının; Muammer Sencer Caddesinde geliri depremzedeler yararına açtığı kermesi ziyaret eden Akar, esnafı duyarlılıkları nedeniyle tebrik etti. İl Başkanı Akar, “Türk Milleti tek yürek olduğunu gösterdi. Hendekli esnaflarımızın örnek olan bu davranışı bizleri çok duygulandırdı. Emek veren, destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Dayanışma Örneği

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’da Hendek’in hayırda, yardımda yarıştığını ifade ederek, “ Yüreğimizi yakan deprem felaketinin ardından yaralarımızı hep birlikte saracağız dedik. Devlet Millet el ele vatandaşının yanında yer aldı. Burada esnafımızın gösterdiği bu güzel dayanışma ve duyarlılık bizleri mutlu etti. Sağ olun, var olun” dedi. Başkan Babaoğlu ise depremin olduğu ilk andan itibaren Hendek halkının kardeşlerinin yanında olduğunu bir kez daha yineledi. Başkan Babaoğlu, “ Plaza esnaflarımız el emekleri ürünlerini burada satışa sunmak istedi. Bizde destek olduk. Burada güzel bir dayanışma örneği sergilendi. İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimiz için Hendek esnafının bu etkinliği de büyük destek gördü. Herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz’ın da yer aldığı ve gün boyu düzenlenen kermesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun eşi Esra Babaoğlu ile MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz’de ziyaret ederek destek verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184