Hendek İçin Bomba Kulis

Hendekli Muhtarlar ve Partililerin Ak Parti İl Başkanlığına giderek Yavuz ile görüşmesi siyasi kulislere bomba gibi düştü.

Hendek İçin Bomba Kulis


Ak Parti’nin Hendek’te Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Ali Kemal Sofu ile seçimin kaybedileceğini düşünen Muhtarlar, Partililer ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 150’ye yakın kişinin Ak Parti Sakarya İl Teşkilatına gittiği öğrenildi.

İl Teşkilatına giden heyetin Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile görüştüğü ve Ak Parti Adayı ile ilgili rahatsızlıklarını dile getirdikleri gelen bilgiler arasında.

Babaoğlu’na teveccüh var

Yavuz ile görüşen heyetin Ak Parti’nin Hendek Belediye Başkan Adayı gösterdiği Ali Kemal Sofu’nun Hendek’te kabul görmediğini, Sofu ile Hendek’te seçim kazanmanın zor olduğunu dile getirerek Turgut Babaoğlu’nun 2014’ten bu yana seçime hazırlandığını ve şu anda Hendek’te büyük teveccüh gördüğünü söyleyerek ilerleyen günlerde daha kalabalık bir heyet Cumhurbaşkanı ile görüşebilmek için Meclis’e ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gideceklerini belirttikleri gelen bilgiler arasında.


Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 17:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kayyum Yükleniyor.....
Kayyum Yükleniyor..... - 5 yıl Önce

.........

Ayse ..
Ayse .. - 5 yıl Önce

2014teki secimlerde bu kadar seviliyormusta neden secilememis acaba simdi cumhur ittifakini yıpratmaya çalışılıyor bu tutum öz kardeşlerin arasına uveylik sokmaya benzer.

Yusuf zengin
Yusuf zengin - 5 yıl Önce

bu saatten sonra zaten oy çıkmaz şahsen ben 2002 den beri akp ye oy veriyordum bu sene yok ve büyük bir oy kaybı var geçen seçim hiç fire vermeyen yerden bu sene belkide yarı yarıya kayıp verir

Erhan tzm
Erhan tzm - 5 yıl Önce

fetocular boş durmuyor..operasyoncular kim buna alet oluyorsa hesabı sorulacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184