Hendek Kararını Vermiş

İyi Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Uzm. Dr. Cihan Kolip ve İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan Hendek Pazar yerini gezdi.

Hendek Kararını Vermiş


Hendek’te Esnafı ve Pazar yerini gezen İyi Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Uzm. Dr. Cihan Kolip ve İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, bizlere gösterilen ilgiden anlıyoruz ki Hendek kararını vermiş, Hendek iyi olacak diye konuştu.
Hendek, ikinci evim

İyi Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan ile birlikte Vatandaşların sorunlarını dinleyen Uzm. Dr. Kolip, Hendek’in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Deprem zamanında ve sonrasında Hendek’te görev yaptım. Burası benim ikinci evim. Hendek’i çok seviyorum. Ve değerli Başkan adayımız Ahmet Mercan ile Hendek ile ilgili çok güzel projelerimi var” diye konuştu.
Büyük bir sıkıntı var

Hendek esnafını ve pazarını gezerek Vatandaşlarla sohbet den Kolip, Vatandaşlar sebze, meyve fiyatlarının pahalılığından, esnaf ise işlerin ciddi oranda düşmesinden yakındı. Pazarların yangın yeri olduğunu sürekli olarak ifade ettiğini belirten İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İnsanlarımız çok sıkıldı. Bunaldı. Nefes alacak bir umut bekliyor. Sandıkta büyük bir patlama bekliyorum. Bunu her yerde görebiliyoruz. İnsanlarımız vakur bir şekilde, gürültü patırtı yapmadan bu duruma itirazı olduğunu gösterecek. Hendek’teki yoğun ilgiden görüyoruz ki, Hendek de bu konudaki kararını net bir şekilde vermiş diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 12:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

projeler neymiş

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184