Hendekli Çocuklar Şenliğe Akın Etti

MHP Hendek İlçe Başkanlığı tarafından kapalı pazar yerinde düzenlenen ücretsiz, ‘Çocuk Şenliği’ne katılan minikler oyunlarla ve ikramlarla unutulmaz bir gün yaşadı.

Hendekli Çocuklar Şenliğe Akın Etti

3 ayrı şenlikte binlerce çocuğun gülüp eğlendiğini ifade eden MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, herkese teşekkür etti.

Eğlenceye Doydular

MHP Hendek İlçe Başkanlığı tarafından Kurtköy ve Çamlıca’da binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşen Çocuk Şenliği bu kez kapalı pazar yerinde yapıldı. Gün boyu düzenlenen sayısız etkinliklere katılan minikler unutulmaz bir gün yaşadı. Kurulan şişme oyun gruplarında doya doya oynayan çocuklar, yapılan ikramlarla keyfine keyif kattı. Çalan müziklerle oynayan çocuklar, bir yandan da geleneksel oyunlarla çok güzel bir günü geride bıraktı.

İkramlar Yapıldı Oyunlar Oynandı

Osmanlı macunu, pamuk şeker ve pıtpıt ikramlarıyla mutlu olan minikler, sihirbazlık gösterilerinin yapıldığı anlarda şaşkınlıklarını gizleyemedi.  Alanda özenle kurulan ve son derece güvenli olan oyun gruplarında sayısız eğlenceye ortak olan minikler yüz boyama etkinliği ve balon şovlarıyla neşesine neşe katarken, aileler de onlar kadar mutlu oldu. MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden aileler,  “Çocuklarımız doya doya eğlendi, güldü. Ücretsiz bu etkinlik nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Babaoğlu, Namlı Ve Aygüneş Ziyaret Etti

Alanı ziyaret ederek çocukların ve ailelerin mutluklarına ortak olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ MHP Sakarya Milletvekili adayımız Yaşar Aygüneş ve bu organizasyonun mimarı MHP Hendek İlçe Başkanımız Burhan Namlı ile buradayız. Sizin mutluluğunuza şahit olmak, sizleri böyle görmek bizleri mest etti. Çocuklarımız burada gülüyor, eğleniyor. Onlar için ne yapılsa az. Bu etkinlikleri sık sık yapacağız” diyerek MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’ya teşekkür etti.

Namlı: Bizde Çok Mutlu Olduk

MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş’te çocuklara iyi eğlenceler dilerken, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ise, “Düzenlediğimiz çocuk şenliğine katılan çocuklarımızın yüzündeki mutluluk ve sevinç bizleri motive etti.  Katılan, emek veren ve destekleyen herkesten Allah razı olsun. 3 ayrı etkinlikte binlerce çocuğumuzla güldük, eğlendik” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184