KADINLAR GÜNÜNÜ YANLARINA GİDEREK KUTLADI

Babaoğlu, 8 Mart Kadınlar gününü tek tek yanlarına giderek kutladı.

KADINLAR GÜNÜNÜ YANLARINA GİDEREK KUTLADI


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Tek tek emekçi kadınların ayağına giderek çiçek takdim ederek Dünya Kadınlarını gününü kutladı.

Bir yandan Babaoğlu, Kadınları ziyaret ederken diğer yandan İlçe Başkanı Atilla Tezgel’de kapı kapı dolaşarak çiçek takdim ettiği emekçi Kadınların gününü kutladı.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Eşi Esra Babaoğlu, Kadın Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kadın Kolları ile birlikte Hendek Devlet Hastanesi personeli, hastaları ve ilçe bayan esnafları ziyaretinde Bayanlara çiçek takdim ederek Dünya kadınlar günlerini kutladı.

Babaoğlu, Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum
 dedi.



Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 18:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendeklli Bayan
Hendeklli Bayan - 10 yıl Önce

25 tane belediye meclis üyesi adayından sadece 3 tanesi bayan. onlarda birisi sonuncu sırada birisi 16. sırada birisi 20. sırada. yani mhp'den hiç bayan aday olmayacak belediye meclisinde. adaylardan birisini de göstermelik olarak başörtülü bir ablamızı göstermişsiniz. şimdi bir de kalkmış utanmadan kadınlar gününü kutluyorsunuz. ne yüzle bayanlardan oy istiyorsunuz?

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184