KELEŞ' BİZ İNANMIŞ İNSANLARIZ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ecevit Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Serdivan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

KELEŞ' BİZ İNANMIŞ İNSANLARIZ


Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Keleş,
Serdivan ilçesi Selahiye, Kuruçeşme,  Kazımpaşa Köyleri ziyaret etti.

Biz inanmış insanlarız, aşırı hırslarımız yok. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu hizmeti en iyi yapacak insanın o koltuğu doldurması gerekmektedir. Serdivan İlçesi bu süreçte çok hızlı adımlar atması gerekmektedir.

Bunun içinde alanında tecrübe sahibi ve belediyeciliği bilen bir insanın yönetimi alması gerekmektedir.

Nasip olur belediye başkanı seçilirsem, hayata geçirilmeyi bekleyen birçok projemiz var.

Bu projelerimizin hayata geçmesi için çaba göstereceğim diyen Keleş, Selahiye, Kuruçeşme,  Kazımpaşa’da gittiği kahvehanelerde vatandaşların ellerini tek tek sıkarak yerel seçimlerde destek destek istedi.

Keleş, ‘’Yetim hakkı yemem ve yedirmem’’ Sözünü her gittiği yerde söylediği gibi Serdivan İlçesi Selahiye, Kuruçeşme,  Kazımpaşa Köylerinde de Belediyelerimizi ‘’Hz. Ömer Adaleti ‘’ile yöneteceğim sözünü yine yeniledi. 

Keleş, Sakarya için bu seçim sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle bu bir hizmet yarışıdır. Şehrimize en güzel hizmetleri yapmak için böyle bir yarış içerisindeyiz. Çünkü bizler burada yaşayan bütün insanların hizmetkarıyız.

Milletimizin yaşamını kolaylaştırmak ve daha güzel bir şekilde yaşatabilmek bizlerin temel görevidir. Bunun için yola çıktık, inşallah bu yol güzel olur. Sakarya’mıza daha güzel hizmetler gelir.



Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184