KELEŞ, HALKIMIZA CENNET GİBİ BİR SAKARYA VADEDİYORUM

Ankara Caddesi esnafları ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ecevit Keleş, Ankara caddesinde bulunan dükkanları tek tek dolaşarak hatırlarını sordu ve oy istedi.

KELEŞ, HALKIMIZA CENNET GİBİ BİR SAKARYA VADEDİYORUM
Keleş, halkımıza cennet gibi bir Sakarya vadediyorum diyerek yaptığı konuşmasında, Mimari açıdan daha düzenli ve daha modern yapılar inşa ederek cevre-yaşam kalitesini arttıracağım diyerek,

Sakarya nehrimizin tamamı, Sapanca Gölü ve Çark Deresi’ni içerisine alacak kapsamlı bir proje yaparak, Zemin etüdü çalışmalarını ve gereken noktalardaki iyileştirmelerin ardından, Türkiye’nin en büyük yeşil kuşak projesini hayata geçirenini belirten Keleş,

Hem yaşam alanlarını ve eğlence, dinlenme alanlarını, hem de yeşili ve eşsiz doğasıyla cazibe merkezi olacak ihtişamlı bir şehir kuracağız.

Sapanca Gölümüz ile şehrimizi buluşturacağız.

 Serdivan’dan E-5’e ( Saraçoğlu-Esentepe) uzanan duble yol açacağım diye Ecevit Keleş, AK Parti ile aramızda 4 puanlık bir fark kaldı. Allahın izni bu son 15 günde bu farkı sizlerin vereceğiz oylarla kapatmak için sizlerden oy istiyorum dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184