MHP HENDEK ADAYLARINI HALKA TANITTI

MHP Hendek İlçe Teşkilatı aday tanıtım programı coşku içerisinde gerçekleşti.Gövde gösterisi ile birlikte muhteşem bir programla MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları halka tanıtıldı.

MHP HENDEK ADAYLARINI HALKA TANITTI



MHP Hendek İlçe Teşkilatı aday tanıtım programı coşku içerisinde gerçekleşti. Gövde gösterisi ile birlikte muhteşem bir programla MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları halka tanıtıldı.

Tanıtıma  yoğun katılım

Hendek Merkez Kapalı spor salonunda düzenlenen MHP Hendek Aday tanıtım programı Şehitler anısına okunan Fatiha ile birlikte İstiklal Marşının okunması ile program başladı.

Mehteran takımının coşkusu ile başlayan Aday tanıtım programına Milletvekili Münir Kutluata, MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül, İl Yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP İlçe Başkanları, MHP İlçe Belediye Başkan Adayları, Ülkü Ocakları Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları, Kadın kolları ve vatandaşlar katıldı.

Osmanlı tokadının atılacağı bir tarihtir

MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel yaptığı açılış konuşmasında, Bizim için 30 Mart; sadece belediye başkanlığı seçimi değil, Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, milletimizin birliğinin ve bu vatan topraklarında hiç kimseye boyun eğmeden, hür, bağımsız ve alnı açık başı dik bir şekilde onurluca yaşamak için, Milletimizi köleleştirmeye çalışanlara, dış güçlere, küresel sermayeye, milletin malını çalan hırsızlara, Yüce Dinimiz İslam’ı kendi menfaatleri için utanmadan, sıkılmadan kullanan sahte din bezirgânlarına, milletin evlatlarına gözünü kırpmadan haince, kalleşçe saldıran bölücülere karşı verilecek bir dersin, vurulacak Osmanlı tokadının atılacağı bir tarihtir.

Kimse hırsızlığına kılıf bulmasın

Bal tutan parmağını yalar, Böyle gelmiş böyle gider diyen anlayışa karşı Hayır, böyle gitmeyecek diyerek sözlerine devam eden Tezgel, Artık yeter.

Kimse hırsızlığına kılıf bulmasın, Kimse milletten çaldıklarına, haksız yere zenginleşerek, haram lokmalarına bahane aramasın! diyenlerin arasında geçecek büyük bir mücadeledir. Hırsızlıklarını, yolsuzluklarını ortaya çıkartan, dürüst, namuslu, onurlu savcıların, hâkimlerin, Emniyet Müdürlerinin, polislerin kısacası adaletin, hakkın savunulduğu bir tarih olacaktır.

Hendekte yaşayan garibanın, tüyü bitmemiş yetimin, alın teriyle helalinden kazanarak vergisini vermiş dürüst esnafın, köylünün, işçinin, iş adamının hakkının korunacağı bir tarih olacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum. MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu sahneye davet edildiğinde salon coşku ile ayakta alkışlayarak büyük destek verdi.

Büyük bir vakar ve ciddiyet

Kısa bir selamlamanın ardından MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmada, Aday adaylığı sürecinde partimize, yoğun bir ilgi gerçekleşmiş, aziz vatandaşlarımız, milletine hizmet yolunda Milliyetçi Hareket Partisini tercih etmek için birbirleri ile yarışmışlardır.

Büyük bir vakar ve ciddiyet içinde gerçekleşen adaylık süreci ve tespit çalışmaları ile partimiz siyasi olgunluğunu ispat etmiş, yaşanan yoğunluk Hendeğin onurlu geleceği için gösterilecek kararlılığın da haklı bir işareti olmuştur. Yerel yönetimde 15 yılını dolduran Adalet ve Kalkınma Partisinin her yeni dönemi bir öncekini aratmış, Hendeğimizin her alanında giderek büyüyen ve katmerleşen sorunlarını aşabilecek yönetim becerisini gösteremediği artık ortaya çıkmıştır.

Milletimizin kendisine sağladığı tek başına iktidar gücüne rağmen şu an belediyeyi yönetenler, geride kalan uzun yılları günübirlik meselelerle israf etmiş, güncel siyasete takılıp kalarak, başarısızlıklarını sanal başarılar ve sahte kahramanlıklarla örtmeye çalışmıştır. Biz hedefleri büyük, hevesleri küçük bir hareket olarak kalamayız. Bizim siyaseten ilerleyişimizin yol haritasında sabır, akıl, şuur, denge, ihtiyat yer almaktadır.

Siz varsanız bende varım. Sizler yoksanız bende yokum

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçiminin aziz milletimize, demokrasimize, partimize, dava arkadaşlarımıza hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ederim diyen Babaoğlu, ahlakı göz ardı etmeyen siyasi bir rekabet ortamında huzur ve güvenlik içinde bir seçim yaşanmasını temenni ediyorum.

Bundan sonra öfke size, uysallık bana, gücenmek size, gönül almak bana, suçlamak size, katlanmak, hoş görmek, sabretmek bana. Çünkü ben biliyorum ki, İnsanın yaşamadığı yerde devlet yaşamaz. Siz varsanız bende varım. Sizler yoksanız bende yokum. Bundan böyle, hakkınıza, hukukunuza sahip çıkmak istiyorsanız, sizin yetiştirdiğiniz, bu evladınıza yetki vererek seçimlerde Belediye Başkanı yapın. Birlikte kalleşçe yıktıkları Cumhuriyet okulumuzun temellerini yeniden birlikte atalım. Belediye Başkanı yapın ki her biri kendi alanlarında söz sahibi olan çalışma arkadaşlarımla birlikte hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçireyim.

Önce mücahit, sonra müteahhit, daha sonrada her şeye müsait

Yalana, talana, adam kayırmaya haksız yere zenginleşmelere dur diyelim diyen Babaoğlu, Yusuf’um deyip Firavunlaşanlara, Harun’um deyip, Karunlaşanlara Ali’yim deyip Yezit’leşenlere, Kulum deyip efendileşenlere haddini bildirelim.

30 Mart kendi adamlarının bile, Siyasi Mefta olarak gördüğü, Önce mücahit, sonra müteahhit, daha sonrada her şeye müsait olan, şimdiki, sözüm ona Belediyeyi yönettiğini zanneden şahsı ve onun kurduğu hanedanlığa mensup kemik yalayıcı zevatı, sandığa gömerek tarihin tozlu sayfalarına gönderme vaktidir.

Ayrıca hunhar bir saldırı sonucunda geçen hafta şehadet şerbetini içen ağabeyim, büyüğüm, ülkü devi Cengiz Akyıldız’a rabbimden rahmet, tüm teşkilatıma başsağlığı diliyorum dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver yaptığı konuşmada, MHP’nin iktidar olma zamanı gelmiştir. Bu da Yerel yönetimlerle başlayacaktır. Bu zamanda 30 mart’tır. Sizlerin desteği ile iktidara yürüyeceğiz diyerek herkese teşekkür etti.

Yegane korku MHP’dir

MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül yaptığı konuşmada, Herkesin söylediği bir şey var. Belediye Başkan adaylarını değiştirmeye cesaret edemediler.

Herkse zannediyor ki, yolsuzluk var, usulsüzlük var ortaya çıkmaması için değiştiremediler. Biliniz ki, yegane korku MHP’dir. MHP gümbür gümbür geliyor.

Burada her kesimden, her siyasi görüşten vatandaşlarımızın olması, MHP’ye Hendeğin adayı Turgut Babaoğlu’na sahip çıkmak için burada olduklarını görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu milletin bunlardan kurtulma zamanı geldi. Kurtulmanın yolu da sizlerin oylarıdır. Kapı kapı dolaşarak bu defa MHP’ye destek olun diye anlatın. MHP Kadroları ile bunu başaracak ve milletimizin makus talihini değiştirecek. Biz inanıyoruz.

Allah’ın izni ile Hendeğin bayrağını göndere dikecek, gelişmeleri yapacak bir aday ile yola çıktık. Bu coşkuya ortak olan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Milletvekili Münir Kutluata yaptığı konuşmada ise ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunarak böylesi güzel ve coşkulu geçen programda herkesimden her siyasi görüşten insanları görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kutluata, İnanmış Belediye Başkan Adayı ve ekibi ile birlikte bu coşkulu günde büyük destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmaların ardından MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları teker teker sahneye davet edildi. Finalde sahneye tekrar davet edilen MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Milletvekili Münir Kutluata, İl Başkanı M.Levent Bülbül ve beraberindekiler ile objektiflere poz verdiler.

MHP Hendek Belediye Başkan Aday ve Meclis üyesi Adayların tanıtım programının ardından Milletvekili Münir Kutluata, İl Başkanı M.Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver ve MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve yüzlerce vatandaş Mehteran takımı eşliğinde Kapalı spora salonundan MHP İlçe Teşkilat binası önüne kadar yürüyerek gövde gösterisinde bulundular.

MHP İlçe Teşkilat binası balkonundan vatandaşlara seslenen Kutluata ,Bülbül ,Ünver ve Babaoğlu böylesine güzel ve coşkulu bir günde büyük destek veren herkese teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184