MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı yoğun katılımla teşkilat binasında gerçekleşti.

MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI


MHP İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşma programına MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, Hendek Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Emrah Kartal, eski İlçe Başkanları, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Türk İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayan İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu değerlendirmelerde bulunarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Birlik ve Beraberlik                                                             

Babaoğlu “ Türkiye cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Bu süreçten de alnının akı ile çıkacaktır. Yerel Seçimler sonucu teşkilatımız güzel bir çalışma örneği sergiledi. Her partide olduğu gibi parti içi muhalefetin olabileceği ve olmasının da doğal olduğunu düşünüyorum. Mümkün olduğunca teşkilatımızı bu kısır çekişmelerin odağından ayırıp kendi gücümüzü muhafaza etme ile ilgili tavır sergilemeye çalıştık. Hiçbir tarafın, hiçbir adayın adamı olmadan sadece teşkilat prensipleri, bizlere öğretilen Lider, teşkilat ve doktrin üçgeni çerçevesinde kimseye saygısızlık yapmadan, bu sürecin içerisinde bulunan abilerimize, kardeşlerimize yaptığımız açıklamalar ve söylemlerle, hiçbir şekilde hakaret etmeden, düşüncelerine saygı gösterdik. Bugüne kadarda öyle hareket ettik.Bu süreçlerin teşkilat çalışmalarında birbirimize kin, nefret ve mesafeli durmamıza gerek yok. Burada yakaladığımız gücü, Hendek’te aday çıkaracak partilerin üzerinde baskımız var Hendek ilçe teşkilatımız olarak. Önümüzde çok zorlu bir yarışımız var. Biz bir ve beraber olursak, güçlü bir şekilde MHP’nin genel anlamda ve Hendek ilçe teşkilatımızın başarısı için mücadele vermemiz lazım. Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve teşkilatım adına Bayramınızı kutluyorum. Nice bayramlara birlikte ulaşmanın umuduyla hayırlı bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Bayramlaşma programı sonrası MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte sohbet etmesi ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184