MHP İL BAŞKANI BÜLBÜL’DEN AÇIKLAMA

Polisin fırlattığı gaz fişeğinden yaralanmış olan ve 269 gün komada kalıp sonrasında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın üzücü kaybı neticesinde

MHP İL BAŞKANI BÜLBÜL’DEN AÇIKLAMA


Polisin fırlattığı gaz fişeğinden yaralanmış olan ve 269 gün komada kalıp sonrasında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın üzücü kaybı neticesinde 11-12 Mart tarihlerinde Türkiye genelinde aşırı güç kullanmış olan ve yaşanan acıyı paylaşmayan iktidar aleyhine bir takım gösteriler ve yürüyüşler yapılmıştır.


Bu kapsamda ilimizde gerçekleşen yürüyüşlere çok sayıda vatandaşımız katılmıştır. Yürüyüş esnasında ise bir takım provakatif girişimlerin olduğunu, yürüyen grubun içinden sınırlı sayıda kişinin MHP ve Ülkücüleri hedef alan sloganlar attıkları, yürüyen grubun etrafında da yine sınırlı sayıda kişinin Bozkurt işareti yaparak bu gruba sözle ve fiille müdahale etmek istediği tespit edilmiştir.

Belirtmek isteriz ki Milliyetçi Hareket Partisi mensupları ve Ülkücüler bu tip provakatif girişimlerin muhatabı olmayacaklardır. Milliyetçi hareketçileri söz konuşu girişimlerde sokakta değil, köy köy , mahalle mahalle bu zalim düzenin görevden gitmesi için çaba sarf etmektedirler.Genel Başkanımızın Türk Gençliğine, bu düzenden kurtulmak için çarenin sokaklarda değil sandıkta olduğunu defalarca dile getirdiğini gözlerden uzak tutmamak gerekmektedir. İşte bu nedenle, nereye yöneleceği belli olmayan ve Türk Milleti’nin geleceğini hedef olan bu gelişmelerin içinde Milliyetçi Hareket Partililer ve Ülkücü Türk Gençliği bulunmamıştır ve bulunmayacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyrulur                                                                    


  
 MHP Sakarya İl Başkanı

Muhammed Levent BÜLBÜL


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184