MHP RASİMPAŞA SİM AÇILIŞI MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ

MHP Hendek İlçe Teşkilatının Rasimpaşa Mahallesi Seçim İrtibat Merkezi açılışı miting havasında geçti

MHP RASİMPAŞA SİM AÇILIŞI MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ


Babaoğlu SİM açılışında mahallenin gençleri tarafından Meşaleler ile karşılandı. Miting havasında karşılayan Gençler slogan atarak Babaoğlu’nu omuzlarında taşıdı. Omuzlarda taşınan Babaoğlu, gençlerle Karadeniz oyunları ve çiftetelli oynadı.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu SİM açılışı öncesi Belediye Meclis Üyesi Av.Ahmet Ay ile birlikte vatandaşları selamladı.
 SİM açılışında konuşma yapan Babaoğlu “Sizi temsilen bir aday belediye meclis üyesi adayımız Ahmet Ay kardeşimiz. Sizin adayınız bizim adayımız, hep birlikte sahip çıkacağız. Bunlara bu mahallelerde dersi verelim nasıl sahip çıkılıyormuş gösterelim.Sizlerden şunu rica ediyorum bu ve bundan sonraki açılışlarımızda gerek partinin önünde yapılacak     açılışlarda, partinin önünde toplanmayın herkes gitsin seçim büromuzun önünde toplansın. Bu seçimi tereyağından kıl çeker gibi alacağız inşallah.Şimdi hemen burada mantar gibi bir bina türedi.Burada yapımı devam eden terminali kullanacak insanların bir tanesinin fikri alınmadı, bunu nerde yapalım, neresi uygundur. Sizin için, hiç öyle bir şey yok, geldiler buraya birisinin yerini gasp ettiler, binayı diktiler.Allah nasip ederse     buraya bizim  kendi projelerimizde olan bu mahalleye ait bir sosyal tesis yaparak bu mahallenin sakinlerinin hizmetine sunacağız. Allah razı olsun bize de kolaylık sağladılar, bir an önce faaliyete geçecek” diyerek teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Babaoğlu,MHP’nin önde gelen isimlerinden Av.Muharrem Bülbül,Av.Ahmet Ay ,Annesi , Babası ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte SİM açılışını gerçekleştirdiler.

Yoğun ilgi ile karşılanan MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu mahalleli ev hanımlarının isteği üzerine bir süre onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Sohbet havasında geçen açılış sonrası ve Rasimpaşa Mahallesi gençliği sloganlar atarak Babaoğlu’nu omuzlara aldılar.Gençler omuzlara aldıkları Babaoğlu ile birlikte daha sonra Karadeniz oyun havası ve çiftetelli oynadı.



Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184