MHP’den Hendek’te Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Adayı Muhammet Levent Bülbül, baba ocağı Hendek ilçesinde ziyaretlerini sürdürdü. Partisinin ilçedeki sandık görevlileri toplantısına yoğun katılım dikkat çekti

MHP’den Hendek’te Gövde Gösterisi

Hendek ilçesinde hemşehrilerinin ilgisini ve desteğini gören MHP Grup Başkanvekili Bülbül, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine meslek odaları ve motorlu taşıyıcılar kooperatifleriyle devam etti. Bülbül’e ziyaretlerinde MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu eşlik etti. Hantek Konutları bölgesinde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde de bulunan Bülbül’e ilçe merkezinde ise Metin Zor isimli esnaf üzerinde Türk Bayrağı ve üç hilal bulunan özel tasarım plaket sundu.

Bülbül, daha sonra beraberindeki heyetle ilçede partisinin sandık görevlileri ile müşahitlerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı. Partililerin ve vatandaşların katılımıyla yoğun ilginin gözlendiği toplantıda kalabalık salona sığmadı.

Burada konuşan MHP’li Bülbül, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye’nin her bir köşesinde, 81 ilimizde ayak basılmadık yer, sıkılmadık el kalmaması için büyük bir çaba içerisindeyiz. Sakarya’da da bu çabayı vermeye çalışıyoruz. Yüz yılın seçimine yaklaşıyoruz. Gayret göstermek, teyakkuzda olmak durumundayız. Zillete düşenlere bu memleketi teslim edemeyiz. Bu işin yolu sandık.

İnşallah, milletimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacak. 15 Mayıs’a bilet aldık diyen fetöcülerin, 15 Mayıs’tan sonra Irak’ın kuzeyinde, Suriye’nin kuzeyinde farklı beklentilere kapılan ve Türk askeri çekilecek diyenlerin bu hevesleri İnşallah kursaklarında kalacak” dedi.

“Şuan Türkiye’de Bütün kartlar açılmış durumda” diyen Bülbül, “Siyaseti az çok takip eden herkes bilmektedir ki, şuan itibari ile verilen mücadele AK Parti, MHP, CHP şu bu mücadelesi değil. Türkiye’nin milli istikamette yoluna devam edip edememe mücadelesidir. Bu, bu kadar önemli.

Şu an Türkiye’de Cumhur ittifakı 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Türkiye’ye ve Türk milletine göz diken, saldırıları ve tehditleriyle Türkiye’ye hasmane tutum sergileyen kim varsa alayına savaş açmış durumdadır. Bu büyük bir mücadeledir. Bunun sekteye uğramaması gerekiyor ama karşı taraf ne diyor, Kılıçdaroğlu diyor ki; Selahattin Demirtaş’ı, Osman Kavala’yı serbest bırakacağız diyor. Kılıçdaroğlu, sen hâkim misin, kimi, nasıl bırakıyorsun.

Yine kayyumu ortadan kaldıracaklarını söylüyor, ne diyor, görevden alınan belediye başkanının yerine belediye meclisinden biri görevlendireceğiz diyor. O belediye meclisi, o başkanın meclisi değil mi, ne anlatıyorsun sen. HDP, yani bugün Yeşil Sol Parti adı altında seçime girecek yapının, kayyum atamaları karşısında zıplamasını anlıyoruz da, CHP’ye ne oluyor, Kılıçdaroğlu bu mesele seni neden rahatsız ediyor. O belediyelere valilerimiz, kaymakamlarımız boşuna kayyum atanmadı, Kandil’in ayağı, kaynağı kesildi o belediyelerden.

Sen bundan rahatsız mı oluyorsun? HDP ile görüştün, HDP Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olduğunu da açıklamışken, ne görüştünüz, nasıl bir mutabakata vardınız, açıklayın da milletimiz bilsin. Vatandaşa farklı, kapalı kapılar arkasında farklı konuşmayın. Allah muhafaza seçilirseniz, 15 Mayıs sabahı Türkiye’yi nasıl bir gelecek bekliyor açıklayın. Bırakın bu bahar gelecek masallarını” ifadelerini kullandı.

MHP’li Bülbül, Türkiye’nin 6’lı masa ile iddia edildiği gibi bir bahar göremeyeceğini savunarak şöyle devam etti:

6’lı masanın Türkiye’ye katacağı bir şey yok. 13 kez toplandılar, bir gün olsun bu memleketin, bu milletin meselesini konuştukları vaki değil. Masa dağılınca gördük ki, pazarlıklar havada uçuşuyor. 7 Cumhurbaşkanı yardımcısı, 6’lı masaya dağıtılan bakanlıklar vs. Dertleri vatan değil, makam. Kimse bu gerçeği ıskalamasın, 14 Mayıs’ın telafisi yok. Akşener, masayı dağıtırken kumar masası diyor. Davutoğlu çıkmış bizim dediklerimiz olmazsa hesabını verirler diyor. Babacan, daha halasını ikna edememişken, 0,5 oyu var olan bir diğeri Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bakanlık garantisini almış durumda. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz milletimizin ferasetine güveniyoruz. Cumhur İttifakı berraktır, nettir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, aday belli, karar net diyoruz.

Biz makam değil, vatan diyoruz. İnanıyoruz ki, 15 Mayıs sabahı itibarıyla Türkiye milli istikamette yoluna devam edecek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçilecek ve Cumhur İttifakı bu seçimden zaferle çıkacak. Milliyetçi Hareket Partisi de mecliste hak ettiği üzere çok daha güçlü bir temsil olanağına kavuşacak Allah’ın izniyle.

MHP’li Bülbül’ün Hendek’teki programı Hendekli gençlerin meşale gösterisiyle sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmutbeyli
Mahmutbeyli - 12 ay Önce

Gaffar Okkan’nın katilleri ile yan yana kol kola geldiniz ya bu milletinize ihanet oldu vunun bedelini bu millet ödetecek

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184