Millet ittifakı STK ve Halka Projelerini Anlatıyor

Millet ittifakı İl ve İlçe Başkanlarımız ve Milletvekili adaylarımız ile birlikte STK ve Halka Projelerini Anlatıyor.

Millet ittifakı STK ve Halka Projelerini Anlatıyor

Esnaf Odası Başkanı Mehmet Demirel, Muhtarlar derneği başkanı Kadir Yağlı, Ziraat odası başkanı  Hayri Duran, şöförler odası Başkanı sayın Cemil Varlıca ve Berberler odası Başkanı Vahdettin Çilek’i seçimler öncesi ziyaret ederek sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundular

STK’lar Çeşitli meslek gruplarının, esnafın, çiftçinin, emekçinin sorunlarını yakınen takip ederek çok önemli bir sorumluluk üstlendiklerinden bu bağımsız kurumların daha fazla desteklenerek siyasetten uzak tutulması gerekmektedir.

Millet ittifakı adaylarımızla birlikte her gün sahadayız,

Halkımızı dinliyor projelerimizi anlatıyoruz. Hepimizi derinden etkileyen ağır bir ekonomik darboğazdan geçmekteyiz; mesele bir soğanla dalga geçmek değil, mesele çocuklarımızın okula aç gitmesi, mutfakta tencere kaynamaması, kiraların ödenememesi, emekçinin, çiftçinin emeğinin karşılığını almamasıdır.

Seçimlere 11 gün kaldı, yapmak istediğimiz; 15 Mayısta siyasi görüşü ne olursa olsun kimsenin ötekileştirilmediği,kul hakkı yemeyen liyakatlı kadrolarla ülkemizi daha ileriye taşımak.

Güvenli ve huzurlu bir seçim süreci yaşamamız dileğiyle herkese sevgi ve saygılar sunuyoruz.

Nihat BAYRAKTAR

CHP Hendek İlçe Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184