Namlı’dan Aday Adaylık Bilgilendirmesi

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, partisinin yerel seçim takvimi ve aday adaylık süreçleri hakkında bilgilendirmelere yaptı.

Namlı’dan Aday Adaylık Bilgilendirmesi

Namlı sürecin ardından hız kesmeden, aynı heyecan ve kararlılıkla üretken belediyeciliğin yıldızı olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başvurular 15 Aralık’ta Sona Eriyor

YSK kararı gereğince aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin 1 Aralık Cuma günü saat 17.00’ye kadar görevlerinden ayrılmaları gerektiğini hatırlatan Başkan Namlı, “ Genel Merkezimizin almış olduğu karar sonrasında Belediye Başkanlığı ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı müracaatları 15 Aralık 2023 Cuma günü sona erecektir. Başkan aday adayları Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığımıza şahsen başvurarak, aday adaylığı için başvuru formunu Seçim İşleri Başkanlığında dolduracaktır” dedi

Meclis Üyeliği İçin İlçe Teşkilatına Başvuru

Belediye meclis üyeliğine aday adayı olmak isteyenlerin, müracaatlarının ilçe başkanlığı tarafından kabul edileceğini açıklayan Başkan Namlı, “ Partimizin seçim süreci hassasiyetle devam etmektedir. Adaylıklar noktasında geniş kapsamlı bir inceleme ve çalışma yapılacaktır” dedi.

Yerel seçim sürecine güçlü bir şekilde girdiklerini ifade eden Başkan Namlı, Cumhur İttifakı olarak Hendek başta olmak üzere Sakarya ve tüm Türkiye’de büyük bir zafer elde edeceklerini söyledi.

Hız Kesmek Yok

Namlı, “ Cumhur İttifakı Büyük Türk Milletinin emrinde, gelişen ve değişen güçlü bir Türkiye emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Üretken Belediyecilik anlayışından taviz vermeden, gururla kazandırdığımız sayısız eserleri çoğaltarak aziz hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.

Adaylık süreçlerinin tamamlanmasının ardından her daim bir arada olduğumuz vatandaşlarımızla buluşup, karış karış her yerde çalışmalara başlayacağız. Seçimlerin ardından mola vermeden, hız kesmeden daha çok eser, daha çok proje ve daha güzel yarınlar bizleri bekliyor” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184