ÖĞRETMENLERDEN SELAMİ KARAKADI’YA DESTEK ZİYARETİ

CHP Hendek ilçe başkanlığı binasında Selami KARAKADI’yı ziyaret eden öğretmenler sohbet toplantısı yaptılar.

ÖĞRETMENLERDEN SELAMİ KARAKADI’YA DESTEK ZİYARETİ



Zaman her birimizin için görev alma zamanıdır diyen emekli öğretmenler, Selami KARAKADI’nın dürüstlüğü ve birikimiyle Hendek için bir şans olduğunu vurguladılar. Yerel seçim sürecinde Selami KARAKADI’nın aktif olarak yanında olacaklarını beyan eden öğretmenler KARAKADI ve ekibine başarılar dilediler.

Katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getiren Selami KARAKADI çalışmalar hakkında öğretmenlere bilgi verdi.

HENDEK DOĞRU YÖNETİLEMİYOR

Hendek’in doğru yönetilmediğini gördüm.15 yıldır ilçemizi yönetenler Hendek’i değil kendilerini düşünmüşlerdir. Bu durumun böyle olmasında belediye meclisindeki muhalefet boşluğunun etkisi çok büyük. Bunun için aday oldum. Belediye başkanı olursam, beton santralı işletmeyeceğim, komşuyu komşuya düşman etmeyeceğim, Belediyeyi rant kapısı olarak görmeyeceğim, herkese eşit mesafede olacağım kısacası ben tüm Hendeklinin belediye başkanı olacağım. 2011 seçimlerinden ikinci parti olarak çıkan CHP ilçemizde yerel muhalefet boşluğunu doldurmuştur. söylemlerimizle belediyenin yanlışlıklarını kamuoyunun önüne taşıdık. Sayın belediye başkanı  bugün dahi konuşmalarında diyor ki ”benim veremeyeceğim hesabım yoktur ”peki iki yıldır ben soruyorum HİMPAŞ’ın hesaplarını açıkla niye açıklayamıyorsunuz.

İşte biz bu yüzden yönetime talip olduk, hesap vermekten korkmayan, halkıyla barışık herkesi kucaklayan bir yönetim olsun istiyoruz.

Hendek daha iyisine layık, biz Hendek’e ve kendimize güveniyoruz hizmete talibiz.

  

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 22:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oradaydım
Oradaydım - 10 yıl Önce

75-80 emekli öğretmen geldi ve selami karakadıya desteğini açıkladı. sakarya üniversitesinden akademisyenlerde vardı.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184