ÖZKOÇ; HENDEKTE DEĞİŞİM ZAMANI

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç,nPartisinin Hendek Adayı A.Selami Karakadı ve Büyükşehir Adayı Ecevit Keleş için çıktığı destek ziyaretlerini sürdürüyor.

ÖZKOÇ; HENDEKTE DEĞİŞİM ZAMANI


Hendek İlçe Başkanı Dr.Yaşar Atik ve İlçe Kadın Kollarının hazırladığı 5 günlük Hendek programının 2. gününde Hendek Küçük sanayi sitesi ziyaret edildi.

Özkoç sanayi esnafını tek tek ziyaret ederken Küçük sanayi sitesinin ne kadar geri planda kaldığını, oysaki bu sanayi siteleri ülke ekonomisinin perde arkasıdır ve geliştirilmelidir dedi.

Özkoç Konuşmasını Hendeği 15 yıldır bir arkadaşımız yönetiyor bizde ona diyoruz ki sen artık dinlen sana teşekkür ederiz ancak bizim tertemiz adayımız Endüstri Mühendisi A.Selami Karakadı Hendeği sanayi, şehirleşme ve tarım alanında geliştirdiği projeleri ile daha iyi yönetir. Değişim Hendek için faydalı olacaktır ben bu konuda Selamiye güveniyorum dedi.

Daha sonra Program gereği akşam Şeyhler ve Kargalı mahallelerini ziyaret eden Özkoç; orada gördüğü bir gence sen kaç yaşındasın diye sordu. 15 yaşımdayım diyen gence, bak sen doğduğundan buyana Hendeği aynı kişi yönetiyor artık değişim zamanı deyince Kahvedeki şeyhler köyünün ileri gelenlerinden biri haklısınız sayın Özkoç bizim köyümüz tarihi çok eski olan bir köy olmasına rağmen yollarımız çok kötü diyerek ilçeyi yönetenlere sitem etti.

Özkoç son olarak Kargalı mahallesindeki meydanda; sevgili büyüklerim seçildiğimden bugüne sizler için çalışıyorum ama bize güç verdiğiniz kadar çalışabiliyoruz.

Evlerinde milyon dolarları çıkanlardan, sizleri soyanlardan bunun hesabını sorabilmemiz için bu seçimlerde artık yeter deyin. Selami ve Ecevit’e güveniyorum onları destekleyin dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184