YARICA VE ESENTEPE KÖYÜ BABAOĞLU’NU BAĞRINA BASTI

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve çalışma arkadaşları ile birlikte Esentepe köyünde ev ev gezerek projeleri anlattı.

YARICA VE ESENTEPE KÖYÜ BABAOĞLU’NU BAĞRINA BASTI


Kapı kapı dolaşarak projelerini anlatan Babaoğlu Esentepe köyünün ardından Yarıca Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meşaleler ile karşılanan Babaoğlu Yarıca Köyünde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Yarıca köyü kahvehanesinde ev hanımlarının da yoğun ilgi gösterdiği Babaoğlu projelerini ve yapacakları hizmetleri anlattı.

Babaoğlu, Köylerimizin sorunlarını biliyoruz. Ulaşım ağı kurarak köylerimizde ki ulaşım sorununu çözeceğiz. Köylerimiz de yaşayan Bayanlar ilçeye alışveriş veya farklı işleri için gittiğinde bayanlara yönelik Bayanlar Lokali projemizi hayata geçireceğiz.

Bayanlar ilçeye geldiklerinde gönül rahatlığı ile dinlenerek vakit geçirebilecekleri ortamı sağlayacağız. Bugüne kadar unutulmuş ve geride kalmış hizmetleri yaparak vatandaşlarımızın tamamına hitap edecek hizmetler sunacağız. Adaletli ve hakkaniyet çerçevesinde projelerimizi hayata geçirerek ilçe halkımızın mutluluğu ve huzuru için çalışacağız dedi.

Babaoğlu’nun konuşmasının ardından Köyün büyükleri MHP saflarına geçerek rozetlerini taktılar. Babaoğlu,Yarıca Köyünün büyüklerinden Ferit Erdoğan’a rozetini taktı.

Yarıca köyü halkı Babaoğlu ve ekibine çıktıkları bu yoluna hayırlı olması dileklerinde bulunarak, tam destek ile birlikte ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184