Püsküllü’den Sevenlerine Mesaj Var!

Maalesef ve üzülerek belirtmek istiyorum ki, Hendek İlçemizin tarihindeki Barış, hoşgörü, vefa, üslup düzeyinin Egemenliğini kaybettiği bir seçim süreci yaşamaktayız.

Püsküllü’den Sevenlerine Mesaj Var!

Değerli Hendek’liler,

Maalesef ve üzülerek belirtmek istiyorum ki, Hendek İlçemizin tarihindeki Barış, hoşgörü, vefa, üslup düzeyinin Egemenliğini kaybettiği bir seçim süreci yaşamaktayız.

Değerli Dostlar, Siyasette bir yere kadardır.

Biz 35 yıldır siyasetin içinde olduk, Farklı siyasi düşüncelerde olan kim olursa olsun cenazelerinden düğünlerine iyi yâda kötü günlerinde onlara bakışımız asla siyasi düşüncelerine göre olmadı,

Görev yaptığımız süreçlerde bize gelen hiçbir vatandaşımıza hiçbir kardeşimize ‘’ Siz Hangi Siyasi Görüşe Mensupsunuz ‘’ sorusunu sormadık.

Hiçbir vatandaşımızı siyasi görüşünden dolayı küçümsemedik tepeden bakmadık,

Bizim insanlarımıza bakışımızdaki şiarımız daima Üstünlük Takvada düşüncesini esas alarak olmuştur.

Bu seçim sürecimizde, bize ve bizi sevenlere bizlere destek veren her kardeşimize vicdanların kabul etmeyeceği İz an’a muhtaç söylemler ve yapılanları Allah cc ye havale ediyoruz.

Sakın ve Sakın ha!!!!

Buradan hiç kimse şahsıma yâda beraber yol yürüdüğümüz çalışma arkadaşlarımıza, sevenlerimize yapılanları tasvip ettiğimiz, vereceğimiz cevabımız yok o nedenle gereken hak ettikleri muameleyi yapmadığımızı düşünmesin!

Bizler, çalışma arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz vedahi sevenlerimiz, yarın bu ilçede herkesin birbirinin yüzüne bakacağını biliyoruz, yarınlarımıza dair hiçbir seçim ve hatta Belediye Başkanlığı için bile bu insanları kırdığımıza değmeyeceğinin, koltukların geçici, gönüllerde taht kurabilmenin kalıcı olduğu bilinci ile bu güne değil!!!

Geleceğe dair bu şehirde daha güzel mutlu yarınlara ulaşabilmek adına,

Barış Huzur hoşgörü hoşgörümüzü din dil ırk mezhep etnik köken ayrıt etmeksizin geçmişimizide unutmadan düzgün üslup vakur duruşumuz ile Bu şehirde yaşayan bütün halkımıza layık olmaya çalışacağız.

Sevenlerimizden ricam,

Lütfen bu süreçteki olumsuzluklara takılmadan,

Her aşamada bizleri bekleyen zorlukları üstesinden gelebilmenin insanların kalplerinden gönüllerinden geçtiğinin bilinci ile seçimin sonunda ne olursa olsun halkımızın yüzlerinde tatlı bir tebessüm bırakacak anılar ile hatırlanmak adına bu ilçenin evlatlarına yakışanı yaparak 1 Nisan Sabahı bütün ilçe halkının mutlu huzurlu yarınlara uyandığı bir gün olması için Hendek için Biz varız diyenlere İYİKİ VARSINIZ Dedirtelim.

Tüm Bu güzellikleri yaşatmak ve yaşatmak  için Biz Varız, Ya SİZ ?

        Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı

                          İrfan Püskülü

YORUM EKLE
YORUMLAR
Havva Ceyhun
Havva Ceyhun - 2 ay Önce

Hayırlı olsun, sayın Başkanım. Amiiiinnnn amin ecmâin inşaAllah.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184