SAKARYA BİZE SAHİP ÇIKACAK

Akyazı Türk Ormanköy’de vatandaşlarla buluşan MHP Milletvekili adayı Zihni Açba, Sakarya’nın MHP’li adayların tümüne sahip çıkacağını ifade etti.

SAKARYA BİZE SAHİP ÇIKACAK


Üç aylardan Recep ayının ilk Cuma gecesi olan mübarek Regaib Kandili gecesinde Akyazı Türk Ormanköy mahallesinde yaklaşık 100 yıldır süregelen kandil buluşmaları bu senede aralıksız devam etti. Düzenlenen programa MHP Milletvekili adayı Zihni Açba, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Mhp Sakarya İl Yönetimi, Akyazı İlçe Başkanı A. Doğan Eroğlu, sivil toplum kuruluşları ,muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim’in okunarak duaların edildiği gece sonrasında Açba ve Bülbül birlikte, köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada mahallelilerle konuşan İl Başkanı Bülbül, ülkemizdeki yaşanan kötü gidişatın sona erdirmek için en doğru adresin MHP olduğunu ifade ederek, 7 Haziran’da destek istedi.

Akyazılı olan MHP milletvekili adayı Açba, Sakaryalıların kendisiyle birlikte tüm aday arkadaşlarına sahip çıkacağına inançlarının tam olduğunu belirtti. Vatandaşlar ise

Açba’yı bağrına basarak sonuna kadar yanında olacaklarını ifade ederek MHP heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Açba ve bülbül bir süre daha vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini not alarak orman köy mahallesinden ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184