Sofu Resmi Başvurusunu Yaptı

Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatına Aday Adaylığı dosyasını teslim etti.

Sofu Resmi Başvurusunu Yaptı

Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında ilk resmi başvuru önceki dönem Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’dan yapıldı.

Hayırlı olsun

Ak Parti Hendek İlçe teşkilat binasında Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’a Aday Adaylığı dosyasını teslim eden Sofu Ak Parti’de Hendek’in ilk Aday Adayı olurken, İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Parti toplantı salonunda Partililerin katılımı ile gerçekleşen başvuruyu kabul ederek Sofu’ya hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Teşekkürler

Başvuru sonrası konuşan Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu konuşmasında, bugün burada Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yapmak için toplanmış bulunuyoruz, bize eşlik eden siz değerli büyüklerime kardeşlerime teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Malumunuz Filistin ve Gazze de zulüm gören katledilen kardeşlerimizden dolayı acımız büyük. Öncelikle oradaki mazlum kardeşlerimize Allah'tan yardım diliyorum. Bu zulme sebep olan katil İsrail'inde döktüğü kanda boğulmasına ve bir an önce hak ettiği sona kavuşmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bu vesileyle Rabbim tüm İslam alemine birlik beraberlik güç ve kuvvet nasip etsin diyorum.

Evim, Ailem, Davam

Değerli hemşerilerim yaklaşık 3 ay önce aday adayı olacağımı bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurmuştum. Geçen seçimden bu yana her daim sahada ve sizlerle beraberiz. 30 yıldır siyasetin içerisinde bir kardeşinizim. 7 yıl İlçe Başkanlığı yaptığım her zerresinde emeğim olan evim ailem bildiğim teşkilatımızda tekrar sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Ömrümün en güzel yıllarını büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarı davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan ile aynı hareketin içerisinde geçirmeyi nasip eden Rabbime hamd olsun.

Siyasi birikimim ile hizmet etmek istiyorum

Hendek’imiz konumu itibariyle Kültürü ile insanı ile bütünleşmiş Kadim bir İlçesir. Bu Kadim ve güzel ilçemizin kıymetinin bilincinde bir kardeşiniz olarak ilçemizi daha güzel yarınlara taşımanın azmiyle Hendek belediye başkanlığına ve siz değerli hemşerilerimize hizmet etmeye talip oldum.

Dünden ders alarak tecrübe ede ede geçirdiğim siyasi yıllarımın bilgi ve birikimiyle ilçemize hizmet etmek istiyorum. Amacım ilçemizi büyük ve Vizyon projelerle bölgemizin İncisi haline getirmektir. Belediyecilik anlamında Ak Parti olarak yeterli bilgi birikime ve tecrübeli bir ekibe sahibiz. En önemlisi birlik beraberlik ve istişare şuuru ile hareket ederek hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak ilçemizin değişim ve gelişimini sağlayacağız. Bugün burada olan siz değerli büyüklerime kardeşlerine ve gönlü bizimle olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Gayret bizden takdir Allah'tan teveccüh ise siz değerli hemşerilerimizdendir. Dua ve desteklerinizi bekliyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek Teşkilatı, Yönetimi ve Üyeler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184