TAŞDEVİREN HENDEK ÜLKÜ OCAKLARINDA

MHP Milletvekili Aday Adayı Gökhan Taşdeviren’ın başından beri hızla yürüttüğü çalışmaları Hendek Ülkü Ocakları ile devam etti

TAŞDEVİREN HENDEK ÜLKÜ OCAKLARINDA


Ocak Başkanı İsmail Baykal’ın davetlisi olarak ilçede bulunan Taşdeviren ocaklı gençlerle paylaşımlarda bulundu.


Açılış konuşması yapan İsmail Baykal, Gökhan Taşdeviren bizim duygu ve düşüncelerimizi anlayan ve kürsülerde aldığı söz hakkıyla bu duygularımızı anlatan bir ağabeyimizdir. Kendisine bu çıkmış olduğu yolda Allah’tan başarılar diliyor, dua ediyoruz şeklinde konuştu.

Muammer Çelebi, Ayhan Güler ve MHP İlçe teşkilat mensuplarının da yer aldığı buluşmada söz alan Çelebi ve güler Taşdeviren’e başarılar dilediler. Söz alan Taşdeviren duygu yüklü bir konuşma yaptı. Ülkenin yalnızlığa itildiğini belirten Taşdeviren, bu millete Kürt-Türk, Alevi-Sünni diye ne acılar yaşattılar. Gençlere tavsiyem size kin ve öfke yüklemeye çalışanlara dur deyin. Onlarım kirli tuzaklarına kanmayın. Duruşunu bozmayın, ülkünüzden vaz geçmeyin ancak düşmanınızı da sevindirmeyin şeklinde konuştu.

Otorite ve Güven yok olursa terör gelir

Gençlere tavsiyeleri arasında Ortadoğu ve Arap ülkelerinde meydana gelen kargaşa ve katliamlara değinen Taşdeviren “Bir mahalle düşünün herkes birbirine düşman olmuş. Gece sokağa hırsız giriyor, bir ev sahibi camdan hırsızın bir eve girdiğini görüyor. Eğer o mahallede ayrılık, kin, nefret tohumları ekilmiş ise o adam komşusunun evine hırsız girdiğine memnun oluyor, sesini çıkarmıyor. İşte terör böyle bir şeydir. Senin kaybın benim sevincim olamaz. Kardeş kardeşi kıramaz.” diyerek gençlere çok önemli aktarımlarda bulundu.

Alparslan Türkeş hassasiyeti

Taşdeviren konuşmasının önemli bir bölümünde Alparslan Türkeş’in vefat yıldönümü sebebiyle tüm şehitler ve davada yürüyenler için herkesten birer Yasin okumalarını istedi.

Adapazarı esnafından İbrahim Karagöz’ün ocaklı gençlere pişirdiği tavuklu pilav ikramının ardından Taşdeviren dualarla yolcu edildi. Programın devamında ilçede Meclis Üyesi Avukat Ahmet Ay’a taziyeye giden Taşdeviren akşam okumasının ardından gece geç saatlerde Adapazarı’na döndü.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184