Ülkü Ocakları 1. Bölge İstişare Toplantısı Hendek’te Yapıldı

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı 1.Bölge İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları 1. Bölge İstişare Toplantısı Hendek’te Yapıldı

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı 1.Bölge İstişare Toplantısını Hendek Kültür Merkezinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümü münasebetiyle Atamızın Aziz Ruhuna hitaben Kuran'ı Kerim okutulacak gerçekleştirdi.

Hendek, Akyazı, Karapürçek, Erenler İlçe Ocakları kapsayan 1.Bölge İstişare Toplantısı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Ocak Başkanları, Ortaöğretim ve Üniversite Birimleri ve Ülkü Ocakları Mahalle Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu  yapmış olduğu konuşmada ; Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı olarak, Z Kuşağı algısı ile gençlerimize dayatılan Kültür emperyalizmine hiçbir şekilde geçit vermeyeceğiz. Gençlerimizin Milli, Manevi değerlerinden koparılmasına müsade etmeyeceğiz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu için var gücümüzle çalışacak, her daim sahada olacağız. 1.Bölge İstişare Toplantımızın tüm teşkilatlarımıza hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı Sosyal Faaliyet Birimi ve Eğitim Birimin yapmış olduğu bilgilendirme raporu sonrasında, katlımcılara başarı belgesi verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2021, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184