YEŞİLLER GENÇLİKSPOR KULÜBÜNE ZİYARET

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu,2.Amatör ligi temsilcilerimizden Yeşiller Gençlikspor’u ziyaret etti.

YEŞİLLER GENÇLİKSPOR KULÜBÜNE ZİYARET


2.Amatör ligi temsilcilerimizden Yeşiller Gençlikspor ,kulüp binasında gerçekleşen ziyarette MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ile birlikte MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, Meclis Üyesi Adayları ,Yeşiller Gençlikspor Kulüp Başkanı Birol Üner , Yönetimi ve sporcular katıldı.

Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Babaoğlu,Gençlerimize ve spora önem veriyoruz.İlçemizde sporun her branşına gereken önemi vereceğiz.Sporcu yatağı olan ilçemizde alt yapı ve tesisleşmeye önem vererek futbol ile birlikte tüm branşlarımızda gereken çalışmaları yapacağız.Bu doğrultuda sizlerin istekleriniz bizler için önemlidir.Yeşiller Gençlikspor’a yeni sezonun hayırlı olmasını diliyor,sakatsız  ve başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.

Yeşiller Gençlikspor kulüp Başkanı Birol  Üner ise Yeşiller Gençlikspor’u başarıya taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, Babaoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette 2.Amatör ligi sezon öncesi hazırlıklarına başlayacak olan Yeşiller Gençlikspor’a,Babaoğlu ve ekibi her türlü desteği vereceklerini söyleyerek başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184