3. Lig Serüveni Mağlubiyetle Bitti

Hendekspor sahasında Bursa Yıldırımspor’a 1-0 mağlup oldu.

3. Lig Serüveni Mağlubiyetle Bitti

3. Lige veda eden temsilcimiz Hendekspor sahasında Bursa Yıldırımspor’u konuk etti.

Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım oyuncuları kontrollü oynadı. Karşılaşmanın 12. dakikasında atak geliştiren Bursa Yıldırımspor’un golü ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken, karşılıklı ataklar ile devam eden karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.

İkinci yarı yenildi

Karşılaşmanın ikinci yarısına misafir takım Bursa Yıldırımspor başladı. İkinci yarıya atak başlayan Bursa Yıldırımspor 52.Dakikada geliştirdiği atakta kaleye giden topu çizgiden çıkartan Mert mutlak golü önlerken, ataklarını sıklaştıran Bursa Yıldırımspor 54.Dakikada geliştirdiği atakta Hendekspor kalecisi Ehat ile karşı karşıya olan pozisyonda kaleci Ehat mutlak golü önledi. İkinci yarı oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Bursa Yıldırımspor, 76. Dakikada geliştirdiği atakta Oğuzhan’ın golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken, karşılaşma bu skor ile sona erdi.

Karşılaşma sonunda 1-0 mağlup olan Hendekspor, 3. Lig serüvenine mağlubiyet ile son vererek Bölgesel Amatör Lig’e düştü.

Hendekspor: 0

Bursa Yıldırımspor: 1

Saha: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: Serdar Akkoçoğlu, Fetdah Yiğit, Uğur Aydoğdu, Emrah Asil Büyükyıldırım

Hendekspor: Ehat, Yavuzhan (Kerem), Yusuf, Hakan (Ahmet), Emre (Berkehan), Enes, Murat, Mert, İskender (Selahattin), Emirhan, Muhammed

Antrenör: İlhan Var

Bursa Yıldırımspor: Ersel, Muhammet, Mehmet K. (Oğuzhan), Alperen (Tamer), Osman, Hüseyin (Mehmet), Doğukan, Gürkan (Mustafa), Emirhan, Fatih (Doğacan), Ahmet

Antrenör: Eser Kardeşler

Goller: Dk. 76 Oğuzhan (Bursa Yıldırımspor)

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2022, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184