Akova Barışspor’dan 4 Gollü Galibiyet

1.Amatör lig Hendek Grup maçında Akova Barışspor ile Hendek Yeşillergençlikspor Hendek suni çim sahada karşılaştı.

Akova Barışspor’dan  4 Gollü Galibiyet

Karşılaşmaya Hızlı Başlayan taraf Akova Barışspor oldu 4.Dakikada gelişen atakta  Aepere gol’ü buldu 1-0 öne gecen taraf Akova Barışspor oldu.

Üstünlüğü ele geçiren Akova Barışspor 19.Dakikada Emre ile kazandığı gol ile skoru 2-0 getirdi Yeşillergençlikspor zaman zaman atak geliştirse de gol atma başarısı gösteremeyince ilk yarı Akova Barışspor’un 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte atak geliştiren Hendek Yeşillergençlikspor Sefa’nın ayagından kazandığı gol ile skor 2-1 oldu.

58 Dakikada Akova Barışspor’un geliştirdiği atakta Emre ile skoru 3-1 getirdi.

Her iki takımda atak üstüne atak yapmaya başladı 90+2 Yeşillergençlik M.Enes ile skoru 3-2 yaptı maçın bu skorla bitmesi beklenirken Akova Barışspor geliştirdiği atakla 90+4.Dakikada Emre ile maçın skorunu belirledi 4-2 Haftayı 3.Puan ile kapayan Akova Barışspor Liderliğini de sürdürdü.  

Akova Barışspor:4

Hendek Yeşillergençlikspor:2

Saha: Hendek Suni Çim

Hakemler: Hakan Adlı, Metin Yılmaz Gürfiliz, Mete Toraman

Akova Barışspor:Adem, S.Emirhan, Hakan(Süleyman), Ömer, Burak, Oktay(Serkan), Enes Sözlü(Enes Çalışkan), Güngör, Aepere, Fırat(Yasin), Emre

Hendek Yeşillergençlikspor: Kadir, Çoşkun, Talha, Y.Emre, Sefa, Nizam(Ahmet), Samet Hane(Aytekin), Uğur(M.Enes), Ufuk(Emin), Alperen, Samet Gürsel

Antrenör: Aslan Taşkın

Goller: Dk 4 Aepere,Dk19-58-90+4 Emre(Akova Barışspor) Dk 46 Sefa Dk 90+2 M.Enes(Hendek Yeşillergençlikspor)

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2021, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184