Aslolan Sakaryaspor

Turgut Babaoğlu, Sakaryaspor maçlarını deplasmanlarda takip etmesi nedeniyle kendisine yönelik yapılan algılara TV264 kanalında katıldığı programda cevap verdi

Aslolan Sakaryaspor

“Kimseye İspat Zorunluluğum Yok”

Katıldığı programda eleştirilere değinen Babaoğlu, "Dinliyorum izliyorum, 3-5 maça gitmekle Sakaryasporlu olunmuyor nereden çıktı diyorlar. Ben 50 yaşındayım. Hayatımın son 7-8 yılını çıkarırsak aktif sporcuyum. Hendeksporu uzun yıllar temsil ettim. Kendimi bildim bileli maça gitmişliğim vardır. Lise hayatım Adapazarı’nda geçtim. O zaman çok medyatik biri olmadığım için bunun göz önünde olması mümkün değil. Kimseye bir şeyde ispat edecek halim yok. Ben iyi bir Sakaryalıyım” dedi.

“Kim Ne Yapıyor Ona Bakın”

Kimsenin kendisini sorgulamaya haddi olmadığını söyleyen Babaoğlu, “Beklentim, kafamın arkasında bir şeyde yok. Bugün Sakaryaspor maçına Sakaryalı olup da gitmemiş, onunla dertlenmeyenin olmadığını düşünmüyorum. Sakaryasporluluğumu sorgulayacaklarına, Sakaryaspor başarılı olsun diye kim ne yapıyor, kim ne yapmalı ona bakmak lazım. Elimden geleni bugünde yarında yaparım” ifadeleirni kullandı.

“Sakaryaspor'un Başkanı Bizim Başkanımızdır”

Babaoğlu ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı, "Sakaryaspor'a ve yönetime sahip çıkın" doğrultusundaydı. İbrahim Nalbant döneminde vermişti bu talimatı. Bende maddi manevi yanındayım. Sadece Sakaryaspor başarılı olsun diye. İbrahim Nalbant, Cumhur Genç ve Cevat Ekşi dönemlerinde destek verdik” dedi.

“Maddi Manevi Desteğim Sürecek”

Desteğinin her zaman süreceğini belirten Babaoğlu, “Sakaryaspor'un başkanı bizim başkanımızdır. Kim seçilirse seçilsin. Aslolan Sakaryaspor'dur. Bu takım başarılı olsun biz elimizden geleni yaparız. Ben deplasman dahil tüm maçlara gitmeye devam edeceğim. Dediğim gibi maddi manevi her şeyi yaparım" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2021, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184