Babaoğlu'ndan Şampiyonlara Ödül

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Minikler Türkiye Karate Şampiyonası ve Antalya Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında derece alan sporcuları ve ailelerini makamında misafir etti.

Babaoğlu'ndan Şampiyonlara Ödül

Şampiyonları tebrik edip ödüllendiren Başkan Babaoğlu, “ Sizlerle ne kadar gurur duysak az, sporcularımızın başarılarında büyük emek sahibi olan başta aileleri olmak üzere hocalarımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bravo çocuklar” dedi.

Sporcuları Ve Ailelerini Makamında Ağırladı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Minikler Türkiye Karate Şampiyonası ve Antalya’nın Manavgat İlçesinde düzenlenen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonalarında şampiyon olup derece alan Hendek Karate Kulübü sporcularını, antrenörlerini ve ailelerini makamında ağırladı. Sporcuları tek tek ödüllerinden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, tüm teknik ekibi kutladı. Karatecilerin başarılarından gurur duyduklarını anlatan Başkan Babaoğlu, spora ve sporculara her alanda destek vermeyi ve yanlarında olmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Babaoğlu: Sizlerle Gurur Duyuyorum

Ziyarette konuşan Başkan Babaoğlu, “ Katıldıkları her turnuvadan başarı ile dönen sporcularımız Hendek’imizi en güzel şekilde temsil ediyor. Gurur duymamak elde değil. Her zaman sporcularımızın yanındayız. Her alanda spora desteğimiz tam. Şampiyon yavrularımızla gurur duyuyoruz. Sporcularımızı, kıymetli hocalarımızı ve sporcularımızın ailelerini canı yürekten kutluyorum. Nice başarılar diliyorum” dedi.

Teşekkür Ettiler

Hendek Belediyesi Sporcularına emek veren kulüp antrenörleri Nurkan Kayacık, Ümit Atış ve Volkan Karagöz sporcularının almış oldukları başarılardan memnun oldukları ve uzun süren bir maratonun sonucunda başarının geldiğini söylerken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun desteklerini her fırsatta hissettiklerini dile getirdiler. Antrenörler “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun her fırsatta bizlerden desteğini esirgemedi. Bu başarımızda kendisinin de emekleri çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Şampiyonlar Şu Şekilde;

Minikler Türkiye Karate Şampiyonası Erkekler Kategorisinde (40 kg)’da Ahmet Emin Uzunoğlu, (50 kg)’da Egemen Varlica, (42 kg)’da Umut Kaan Kaynak, Türkiye Şampiyonu, Bayanlar Kategorisinde ise (44)kg’da Emine Ebrar Temizel, (54kg)’da Ceren Bitik ve yine Erkekler (63kg)’da Efe Der Türkiye 3’ncüsü oldu.

Antalya’nın Manavgat İlçesinde düzenlenen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında ise Yıldız Erkekler Kategorisinde (60kg)’da Özgür Çağan Ergöz, (36kg)’da Yaşar Şen Türkiye Şampiyonu olurken, (40kg)’da Mert Salih Kavas Türkiye 3’ncüsü oldu. Yıldız Bayanlar Kategorisinde ise (34kg)’da Zeynep Turunç Türkiye ikincisi oldu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184