Babaoğlu Sakarya’lı Şampiyonlarla Buluştu

Havalı Silah Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda Sakarya’yı başarıyla temsil ederek şampiyon olan sporcuları misafir eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Sizleri canı gönülden kutluyorum. Gençlerimiz için geleceğimiz için sporun her alanında varız diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Babaoğlu Sakarya’lı Şampiyonlarla Buluştu

Derece Yaptılar

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası Genç Bayanlar kategorisinde derece yapan sporcuları misafir etti. Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen buluşmaya Atıcılık Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Yavuz Korkmaz, TRAP Disiplini Antrenörünü Selim Zor, Havalı ve Ateşli Silahlar Branşında Milli Antrenör Gökhan Aydın, Tüfek Yıldızlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonu Miray Uysal, Tabanca Yıldızlar Kategorisinde Okullar arası Müsabaka Şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü Eslem Önoğul, Tabanca Minik Bayanlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonu Ayşe Hümeyra Yüksek ve Tabanca Yıldızlar Genç Kategorisinde Türkiye Şampiyonu Milli Sporcu ve Avrupa Takım üçüncüsü Işıl Kaçar katıldı.

Korkmaz: Atıcılık Sporunu Sevdirmek İstiyoruz

Sakarya Atıcılık Federasyonu olarak atıcılık sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için çaba harcadıklarını ifade eden Atıcılık Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Yavuz Korkmaz, “ Kentimizde atıcılığı ön plana çıkarmak istiyoruz. Bütün çaba ve gayretimiz bu yönde. Sağ olsun Hendek Belediye Başkanımız her fırsatta bizleri kırmıyor desteklerini sürdürüyor. Kendisine desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bugün şampiyonlarımızla buradayız. Güzel bir buluşma oldu. Şampiyonlarımızı yalnız bırakmadığı için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Babaoğlu: Yürekten Kutluyorum

Sporun her alanında Hendek olarak farklı olduklarını ifade eden Başkan Babaoğlu ise, şampiyonları tek tek kutlayarak onlarla bir süre sohbet etti. Ardından Hendek’in spor alanlarında kat ettiği mesafenin örnek olduğunu anlatan Babaoğlu, “ Gençlerimiz için geleceğimiz için sporun her alanında varız diyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlardan korunması başta olmak üzere sporun önemi, bu tür etkinlik ve müsabakaların önemini anlatmaya gerek yok. Atıcılık branşında da sizleri göstermiş olduğunuz çabalardan ve başarılardan dolayı kutluyorum. Yavuz Korkmaz kardeşim başta olmak her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu alanda bir projemiz var. İnşallah onu da hayata geçirdiğimizde Hendek sizin eviniz olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184